Twijfel? echt niet!!!

Pfff, voor als ik nog zou twijfelen of ik echt moet veranderen van baan... Nou dus echt niet! Ze had weer van die lekkere opmerkingen boos

En tuurlijk is het spannend, binnen dit bedrijf ben ik begin 2007 binnen komen wandelen. Dus ik zit hier al een hele poos en ken ook heel veel mensen.
Ik heb tot 3 jaar geleden ook door de hele organisatie trainingen gegeven en daarmee vele collega's gesproken, waarna ik daarna nog ondersteuning gaf voor het werken met de applicatie.
Dit is ook een van de redenen dat ik mijn nieuwe contract niet 1 juli maar 1 augustus laat in gaan. Na volgende week heb ik 3 weken vakantie en er zijn nog een aantal personen buiten mijn afdeling die ik echt nog even gedag wil zeggen en dat zou anders niet meer lukken.
Ik wil niet geruisloos verdwijnen. Not my style!

Spannend dus.
Ja ik spring ook best in het diepe. De functie sluit geheel niet aan op mijn huidige werkzaamheden. Ik zal flink moeten bijspijkeren. Maar een leuke uitdaging is het zeker! En vriendelijke mensen... Pfff wat is het toch vermoeiend om ieder moment een sneer van je leidinggevende te verwachten.
Of een opmerking (tijdens een vergadering ofzo) in de trant van dat jij maar beter iets niet toebedeeld krijgt (maar wel die ander die pas vorig jaar is aangenomen, wrijf t er maar in dat je mij niet moet)
Iedere keer weer een opmerking, voor haar vast grappig, maar waaruit de minachting voor mij blijkt...

Ik verheug mij dus ook wel op volgende week dinsdag. Dan plan ik met haar een bila waarin ik haar vertel van mijn nieuwe baan. Ja de eer hou ik aan mij zelf en verlaag mij niet tot haar niveau.
Ik ga het ook als goed nieuws vertellen natuurlijk, ik ben er van overtuigd dat ik haar er ook een plezier mee doe, met mijn vertrek.
Dan hebben we nog woensdag om nog wat verlof dagen van mij in te plannen en dan ben ik eerst lekker 3 weken vrij!!!

Oh wat een zalige tijd ga ik te gemoed!!! Volgende week mijn goede nieuws, dan vakantie en daarna misschien nog een paar daagjes overdracht, documentatie en afronden om dan nooit meer daar terug te komen!!!!
Het leven lacht mij toe!!! vrolijk
31 mei 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van peen
peen, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende