Zelf schoonmaken

Mijn werkster heeft een maand geleden nu, ontslag genomen verdrietig
Heel fijn voor haar, want zij heeft nu een betere baan met toekomst. Maar rot voor mij.
Ze werkte particulier voor mij.
destijds was ik eigenlijk niet eens van plan geweest om een schoonmaakster in huis te nemen, dat zijn dingen die je gewoon zelf doet. De vaatwasser vond ik eigenlijk ook al onzin. maar die kwam in 2004 mee met de koop woning, dus dan ga je hem ook gebruiken natuurlijk. maar zelf had ik hem nooit gekocht.
Toen de vaatwasser een jaartje of 4 geleden er opeens mee ophield, hebben we wel gauw een nieuwe aangeschaft. We waren er intussen toch best wel aan gewend/gehecht geraakt en ons huishouden was intussen ook al gegroeid met 1 kind en een 2e op komst.
Maar goed, onze schoonmaakster werkte al bij onze buren en zij vertelden dat je zo toch veel meer tijd had voor de leuke dingen in het leven.
Tja, beide fulltime werkend, klonk dat wel logisch ja...
Zodoende kwam K, intussen al jaren geleden, bij ons schoon maken. Iedere week 2 uurtjes voor het hoognodige stofzuigen, dweilen, badkamer & toilet.
En ik moet zeggen, als je dan na een lange werkdag in zo'n schoon huis kwam, voelde het net of je een luxe hotelkamer binnen stapte. Iedere week weer!
Echt heerlijk, meer dan het geld waard.

Maar nu is het afkicken... Ik heb deze zondag (na 2 weken niet stofzuigen en dweilen) maar man en kinderen het huis uit gestuurd zodat ik dan maar zelf het poetswerk kon doen.
Muziek volume op "tilt" en lekker los.
ik moet zeggen dat het voor een keertje best leuk was, maar je merkt wel dat je weekend een stuk korter is en je minder andere dingen kunt doen...

Dus nu maar opzoek naar een ander betrouwbaar persoon... Moet zeggen dat ik wel moeite heb met het idee een ander in huis te laten en je juist van je "vuile" kant te laten zien...verward
31 dec 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van peen
peen, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende