Weg gaan is best leuk!!! :P

Wow, zo veel vriendelijke woorden heb ik in geen tijden meer gehoord....

Ik ben de afgelopen dagen tijdens mijn werk langs collega's gelopen om te vertellen dat ik een andere baan heb. Gewoon de mensen waarmee ik in de afgelopen jaren veel mee heb gewerkt of regelmatig contact mee had (in de kantine of bij de koffie automaat enzo)
Het leek mij namelijk niets om na 10 jaar stilletjes te verdwijnen en sommige wou ik het ook gewoon ook heel graag vertellen.
En ze reageren allemaal echt super lief en bedanken mij voor het fijne samenwerken etc en dat soort dingen.
Een groepje op een andere locatie (waar ik eerst ook werkte voor mijn overplaatsing) komt er volgende week zelfs voor naar mijn locatie om even persoonlijk van mij afscheid te gaan nemen!
Ik heb er even een vergaderruimte voor geregeld en zij nemen wat lekkers mee vertelde ze.
Echt zo super lief! (ik ga ook wat voor hun bakken natuurlijk!, maar dat hoeven ze nog niet te weten)
Dat hoeven ze natuurlijk echt niet te doen. Voel mij dus door deze mensen (bij elkaar intussen eigenlijk al best veel) behoorlijk gewaardeerd, iets wat ik van mijn eigen kamergenoten (lees: directe collega's = mijn afdeling)dus helemaal niet verwacht om eerlijk te zijn... verward

Ik ben benieuwd hoe het volgende week woensdag zal gaan. Maar ik zal er niet van staan te kijken als ik nog even een telefoondienst krijg tot 17.00 uur (rest vertrekt dan meestal om 16.30) en dan zelf de deur dicht trek aan t end van de dag met van ieder een beleefd handje en de beste wensen.

Ach, we zien t wel. Boeit mij niet.
Wat mij wel boeit zijn al die anderen die mij wel waarderen en het nu ook zo laten blijken. Ik wordt er echt helemaal vrolijk van! vrolijk

18 jul 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van peen
peen, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende