Profielfoto van peen

peen

Vrouw
45 jaar
01 sep 2011
05 apr 2024

» Verhalen van peen

Ik schreef vroeger altijd in van die schoolschriftjes, die ik dus al dagboeken gebruikte. En dat deed ik al vanaf mijn 12e. Alleen toen ik met 18 jaar ging samen wonen kwam er goed de klad in.
Perslot heb je dan niet meer "jou kamer" maar het is opeens "onze" geworden.
Je even ongestoord en ongevraagd terugtrekken en lekker schrijven in je schriftje is er dan niet meer bij. Niet dat ik echt grote geheimen opschrijf, maar ik wil wel graag de vrijheid hebben om er niet over na te hoeven denken dat iemand het misschien eens zou lezen.

Nu heb ik sinds eind 2011 MD ontdekt. Geweldig! Niemand vraagt je wat als je lekker met je laptoppie op de bank zit te typen! ik merk alleen wel dat ik de structuur weer even terug moet vinden om ook echt te gaan schrijven. ik vergeet t nog al eens te doen helaas.

De meeste verhalen van mij zullen wel gewoon openbaar zijn en na verloop van tijd verplaatsen naar de Lezerslijst. Alleen mijn verhaal mbt de IUI en IVF behandelingen zullen openbaar blijven. Ik heb aan andermans verhalen destijds ook erg veel gehad, dus deel ik het mijne ook graag.

2001x bekeken