Tuinwerk.

Dit is week twee van mijn verplichte vakantie. Ik vind het maar zenuwslopend om vakantie te hebben, wetende dat ik hierna extra hard aan de bak moet. Als ik nu alvast iets kon doen, zou ik het doen, maar dat kan ik dus niet. Ik moet, nog steeds, wachten. Ja, ik kan straks een mailtje sturen, met de vraag of mijn vragenlijst goed is, om het dan alvast in te vullen in het programma en dan mag ik weer wachten totdat ik de vragenlijst kan testen.
En dan moet het een week testen binnen mijn studie.
En dan kan ik het voor het ecchie doen.
Ik overweeg om de link ook hier te delen, aangezien ik het in mijn 'sociale netwerk' moet verspreiden, maar dat zie ik nog wel.
Ik zie nu al voor me hoe ik een lang verhaal moet typen in de discussie over hoe ik veel meer vrouwelijke respondenten heb en hoe ik het in mijn sociale netwerk heb verspreid en dat dat dus niet representatief is voor de gehele Nederlandse bevolking, dat hele gebeuren.
Maar dit is mijn bachelorthesis, jongens. Bachelorscriptie. Afstudeerscriptie. Voor mijn bachelor dan.
Dat diploma is bijna binnen.

Voor het eerste gedeelte van mijn scriptie, de literatuurstudie, heb ik een acht gehaald. Dat voelt goed. Ik dacht al dat ik lekker bezig was en nu heb ik daar als het ware 'bewijs' van. Dat mijn literatuuronderzoekjes geen pure bullshit zijn. Daarnaast stond erbij dat ik een goede beheersing van de Engelse taal had, wat ook fijn is om te horen.
Ik weet wel dat ik goed ben in bepaalde dingen, maar het is toch mooi als iemand anders dat ook aangeeft.

We hebben de hele tuin hier verbouwd. Soort van verbouwd. Er zijn heel veel planten bijgekomen, wat kruiden, wat komkommers, heel veel bloemetjes. Mijn moeder zei: ik wil wat meer bloemetjes, dus toen gingen we naar het tuincentrum waar een aantal oude mensen niet wisten wat 1,5 meter was. En we kwamen terug, wilden de planten verpotten, maar de potgrond bleek op, dus toen gingen we naar een ander tuincentrum. En mam zei: dan neem je nog wat extra bloemetjes mee. Nu staan er overal bloemen in de tuin.
We weten ook niet of die komkommers wel komkommers zijn. Het was een zakje zaden van de Lidl en op de voorkant staat 'cucumbers' en op de achterkant staat 'augurken'. We houden helemaal niet van augurken. Ze zijn al wel redelijk groot nu. Dus wat het ook is, we gaan het in leven houden. Straks moeten we in de augurkenbusiness. Aan de pekel.
En mijn ouders hebben een extra plantenrek besteld, voor, ja, meer bloemetjes.

Ik had aardbeitjes gezaaid en na opkomst in de volle grond verplant, waar ze vrijwel onmiddellijk stierven, dus ik heb twee aardbeienplantjes gekocht en nu doe ik alsof dat mijn zelfgekweekte aardbeitjes zijn.
Ik zou nog wel tuinhandschoentjes kunnen gebruiken, want die van mijn vader passen me net niet.

Ik ben sinds half acht aangekleed omdat er een monteur zou komen voor de boiler, maar die is nog niet langs geweest, dus het voelt een beetje als verspilde energie.

Ik had nog zaadjes besteld voor kamerplanten, maar ik denk dat ze het druk hebben, want het is nog niet bezorgd. Na tien dagen. Daar zitten wel twee weekenden tussen. Het is druk bij die webshop en druk bij PostNL. Dat is het leven nu.
Ik had ook een tijdje geleden een broek besteld en toen bleek 'ie niet te passen. Ik kon het pakketje niet op laten halen, dus toen moest ik het naar een PostNL-punt brengen en dat voelde bijna illegaal. Alsof ik onnodig de winkels in ging, het centrum trotseerde, in deze Coronatijden. Toen schoof ik het onder zo'n stuk plexiglas door naar een medewerker. En moest ik de pijltjes volgen naar de uitgang. Eigenlijk raar hoe ik hiervoor nooit nadacht over hoe makkelijk alles ging en wat we allemaal konden doen.
Mijn concerten zijn een jaar uitgesteld en zo.
Maar goed.

Ik moet boodschappen doen en dat voelt ook als een queeste.
28 apr 2020 - 537x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van iAngel
iAngel, vrouw, 22 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende