Surprises

Gisteren heb ik een surpriseparty gehad vanwege mijn vertrek naar Frankrijk en omdat ik geslaagd ben voor mijn opleiding. Ik wist vanaf het begin al dat ik een surpriseparty kreeg, dus echt een surprise was het niet. Maar goed. Het was evengoed wel een verrassing, ik vond het echt geweldig hoe al mijn geliefde familie en vrienden bij mij waren.

En natuurlijk waren er wat teleurstellingen, maar ik heb geleerd dat als ik een probleem heb en ik er niks aan kan veranderen, dat ik het dan naast me neer leg en er bij vandaan loop. Dit is ook echt iets waar ik in moet groeien, ik moet niet gaan zitten malen en continu nadenken over problemen waar ik geen ene fuck aan kan doen. En dat heb ik gisteren en vandaag heel goed gedaan vind ik zelf. Door al de indrukken en prikkels merkte ik wel gelijk aan mezelf dat ik moest bijkomen en dat ik het wel heftig vond, maar nu ik weet van hoe gevoelig ik wel niet ben, weet ik ook beter hoe ik er mee moet omgaan en dat is heel fijn.

Ik leer ook beter om te kijken naar wat ik wél heb, in plaats van datgene wat ik niet heb. Ook dit is progressie, ik moet positief in het leven staan en niet continue negatieve gedachten creëren. Maar goed, gisteren en vandaag heb ik aardig overleefd voor mijn doen. Morgen moet ik wel even bijkomen denk ik, maar het was fijn om mijn lieve vrienden en familie nog even te zien voor ik weg ga.

QOTD: '' Oh baby don't worry, about a thing, 'cause every little thing is gonna be allright! ''

Dikke kus,
Rian
20 mei 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xrian
xrian, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende