Soms word het mij ook te veel

Ook ik ben alles wel eens zat. Ik heb een lange adem en blijf moeite voor iets doen. Opgeven zit niet bepaald in mijn aard.
Ik kies steeds vaker ( althans dat probeer ik ) voor mezelf te kiezen, helemaal in situaties als ik totaal de controle kwijt ben, en boos en verdrietig ben. De psycholoog vind het goed dat ik stappen zet, ik zie zelf vooruit gang. Maar als je iets samen wilt oplossen zijn daar twee personen voor nodig. Ik zit niets voor niets in therapie. Puur voor mezelf omdat ik nog zoveel kan leren en anders kan doen. Ik reflecteer heel bewust en dat is goed. Al blijven sommige dingen heel frustrerend en heb ik daar weinig invloed op. So Good So Far.

Verder bevalt mijn nieuwe werk en kan ik mezelf inplannen wanneer ik dat wil. Dat geeft me gelukkig wat vrijheid en dat vind ik fijn.
Verder vind ik het nog steeds moeilijk omdat ik nog veel aan mijn ex denk. Er gaat dan ook van alles door me heen, soms maak ik mezelf gek.
Ik besef me maar al te goed hoeveel ik eigenlijk nog om haar geef en dat ik haar toch best wel mis.. maar dat komt volgens mij niet als een verassing..
21 apr 2020 - 252x gelezen
Profielfoto van ASIL
ASIL, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende