5 weken verder

We zijn precies 5 weken verder, 9 sept was de laatste keer. In die 5 weken heb ik gelukkig de rust weer wat terug kunnen vinden na alle hectiek de afgelopen 4 maanden. Ik heb dan ook 3 weken lang school, stage en voetballen stop gezet. Ik moest mezelf weer worden. Ik miste vooral rust in m'n hoofd, het was een grote chaos. Ik was mezelf volledig kwijt.
ik kan je vertellen dat die 3 weken rust me goed hebben gedaan. Sinds 2 weken ben ik weer begonnen met alles, en probeer ik weer wat ritme in m'n leven te krijgen. Gelukkig heb ik een leuke stage met fijne collega's dus dat scheelt een hele hoop.
Door alles ben ik later begonnen dus het voelde als een slechte start. Maar niets was minder waar gelukkig.

Maar ik die weken ben ik me nog iets gaan beseffen.
Ik kom m'n ex vriendin dan gelukkig niet tegen maar haar teamgenoten en familie wel. Vorige weekend haar schoonzusje in de kroeg en teamgenoten en vanavond tijdens m'n werk bij Cambuur tikte haar vader me aan om gedag te zeggen. Het is dan niet indirect m'n ex, maar ik merk net zoals vanavond dat het me nog veel doet. Alsof het zo moest zijn ofzo? Dan vraag ik me af ; wie zie ik volgend weekend, haar moeder? Of nog erger zij zelf.

Weetje het is niet alleen de persoon waar je een relatie mee hebt gehad die je kwijt raakt, maar ook de familie en vrienden raak je kwijt. En ik merk dat ik daar wel moeite mee heb. Ik kon altijd goed met alles en iedereen en dat is ineens weg. En dat valt me zwaar. Hoe zou zij dat ervaren vraag ik me dan af. Maar ik denk dat zij daar geen moeite heeft, haar kennende. En ja, ik ben nog steeds bang om haar tegen te komen net zoals 5 weken geleden. Ik was toen terug bij af, en dat wil ik gewoon niet weer. Ik weet dat ik dat gewoon niet trek. Ik vind het nu ook al lastig als ik familie tegen kom of iets. Ik word er mee geconfronteerd, en dat wil ik gewoon niet.
16 okt 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ASIL
ASIL, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende