Advies en tips?

Ik staar naar het tekstvakje omdat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen.

Zoals je misschien kon lezen in mijn vorige post 4 dagen geleden heeft mijn vriendin een punt achter onze relatie gezet na 9 maanden.
Ik of beter gezegd " wij" zijn samen aan het uitzoeken wat werkt. We hebben samen gewoond dus dingen afbouwen lijkt ons dan verstandig. Vandaag pakt ze dan ook weer haar spullen en trekt weer bij haar ouders in. Verdrietig en pijnlijk moment..
Het voordeel is misschien hierin dat we geen ruzie hebben en heel veel van elkaar houden.

Maar ik vraag me af " wat is nou het beste voor mij?"
Is dat helemaal geen contact of wel contact en zien hoe dat gaat. Ik weet het niet. Ik heb zoiets van rot voel ik me toch wel om het feit dat het uit is. Dus of ik nou alleen thuis huilend in mijn bed lig óf dat ik bij haar ben en daar nog van kan " genieten". Het maakt voor mij denk ik niet z'n groot verschil. Ik doe op dit moment maar wat goed voelt.

Alleen het rotte is dat is mega veel stress heb en dat uit zich bij mij dat ik niet eet. Ik probeer echt wel te drinken maar eten nee, de afgelopen 3 dagen zijn het wat druifjes geweest en thats it. Gewoon het gevoel van een steen in je maag hebben is verrot. Prima dat ik me kut voel en dat mag. Maar niets kunnen eten vind ik nog kutter. Ik heb weinig tot geen energie en moe. Maarja logisch als je niet eet. Maar het lukt me gewoon niet. Het komt vanzelf wel weer.

Daarbij maakt alles me onzeker, dit is mijn vierde relatie. Van kort naar langlopend. Ik ben alle keren eigenlijk wel aan de kant gezet. En bij de volgende denk je " ja dit is het" en achteraf blijkt dat niet zo terwijl alles klopt voor je gevoel. Ik ben dan ook boos over het feit dat ze 1 dag voor onze vakantie zegt " ik twijfel en ik weet niet of ik wel door wil" ben ik dan zo dom dat ik nooit iets gemerkt hebt? Ik heb ook tegen haar gezegd van : als je ergens mee zit geef dat dan aan. Maar het is een binnenvetter en kropt alles op. Ik vind het oneerlijk naar mij toe. Heb nooit de kans gekregen om iets aan te passen of te veranderen. Ik snap niet dat je zo snel de handdoek in de ring kan gooien. Maar dat is mijn mening. Ik kijk de aankomende 3/4 dagen even aan hoe het gaat. En dan schrijf ik vast wel weer.
15 jul 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ASIL
ASIL, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende