Punctie van IVF poging 2

De punctie was dus vanmorgen... ik mocht tot 06.00 uur eten en om 07.00 uur werd ik wakker met onwijze honger!!!
Ik baalde wel dat ik niet een uurtje eerder wakker was geworden...

Nouja, om 8 uur ging de wekker, en "ontbijt" van 2 paracetamol genomen. Om 10.15 zou de punctie zijn dus zo rond 9.10 uur begonnen om zijn zaad te krijgen. Get, je kan het ook niet op een normale manier schrijven eigenlijk he... t hoort ook niet in een potje te gaan... maarja. t is voor een goed doel...

We waren ruim optijd in het ziekenhuis, om 10.15 precies kwam de zuster om het infuus in te brengen.
Eerst bij mijn pols/duim, alleen dat ging niet goed. Het deed ook pijn. niet leuk.
Dus daarna nog eens proberen in de elleboog holte. Dat ging gelukkig een stuk beter alleen nu moest ik wel mijn arm gestrekt houden.

Even later mocht ik mee om me uit te kleden, wc en daarna wegen. Ik had de zelfde arts als die de vorige keer werd gebeld, daar was ik wel blij mee aangezien zij zekerweten een volleerd ivf arts is. die ander kon ik niet traceren namelijk.
En deze keer ging de behandelijk behoorlijk volgens het boekje geloof ik. In een half uur waren we klaar.
Ohja, en deze keer kreeg ik wel de schede verdoving en er lag extra rapifen voor me klaar. Ik hoefde niets te zeggen. Ze hadden keurig mijn opmerkingen gelezen (die de vorige keer waren genoteerd) en extra maatrelelen waren genomen. Zij wilden echt dat ik er zo min mogelijk last van had.
Nouja, en mijn bloeddruk was ook lekker laag, ik kon me lekker rustig houden zo. Prima!

Toen de 6 eitjes waren aangeregen (me lief dacht dat ze er 7 had aangeprikt eigenlijk, ik weet t niet) kwam even later ook het resultaat van het zaad: 20 milj. zaadcelletjes! Mooi! Nou is dat nooit een probleem geweest, maar toch erg blij!
ik voelde me al een stuk minder rot dan de vorige keer.

Na een half uurtje in de uitslaapkamer gezeten te hebben kregen we het goede nieuws: ze hebben 6 eicellen verkregen!!! dat is gewoon 100%!!! (of bijna dan als ze er toch 7 hadden aangereigd, maar we gingen van 6 uit, dus ik vind het 100%!!!)
Een stuk beter dan helemaal niets! nahnah

Nouja, en nu start het afwachten... donderdag word ik gebeld of de eitjes goed genoeg zijn gaan delen om een terug plaatsing te krijgen...
30 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van peen
peen, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende