Poging 2

Hoi

Eigenlijk (en eindelijk) een tweede poging gedaan om zwanger te worden. Poging 1 was eind december en was meteen raak, maar is helaas ook gelijk misgelopen. Nu dus eindelijk nog ns op het juiste moment het "gezellig" gemaakt zeg maar. De overige maanden is het er nooit op het juiste moment van gekomen. Of zelfs niet in de buurt van het juiste moment.. Ik betrap mezelf erop dat ik het erg spannend vind, ook al moet ik er maar van uit gaan dat het ook wel niks kan zijn.

Ik ben nu al 13 maanden gestopt met de pil.. dus ik begin natuurlijk erg te hopen, en tegelijkertijd ook te vrezen dat het nooit zal lukken. Nochtans niks aan het handje hoor met ons beiden. Niks dat ons in de weg staat om zwanger te worden. Maar ja het blijft toch een kansspel, en de ene heeft net iets meer, of sneller, geluk dan de ander..

In ieder geval, nog een weekje geduld. We blijven hopen dat 2020 het jaar zal zijn waarin ik zwanger word.

Verder heb ik echt niks te klagen. Heb een leuke job die ik erg graag doe (verpleegkundige), ben nog steeds onwijs verliefd en denk iedere dag wel ns hoe fijn ik mijn relatie met mijn vriend vind, ben met allerlei projectjes bezig, in huis, in de tuin,.. Dat probeer ik ook steeds in m'n achterhoofd te houden.. Maar ja, als je eenmaal zwanger wil worden, dan lijk je maar aan 1 ding te kunnen denken :lovegaap!:-)

Liefs

Sien
02 mei 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sien87
Sien87, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende