6 maanden vol leven

.. het is meer dan 6 maanden geleden dat ik hier schreef. Ik was toen teleurgesteld dat ik alweer een Moederdag zonder het vooruitzicht op een kindje zou meemaken. De zoveelste ronde waarbij ik niét zwanger was. Maar dit jaar zal ik Moederdag wél kunnen vieren, zelfs al mét kindje, want ik ben ondertussen 27 weken zwanger!!

Alles gaat supergoed, ik geniet zooo van elk schopje (want hij is ontzettend actief in mijn buik).. De rugpijn neem ik erbij, ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit dan toch mag meemaken.

Ik ontdekte op 5 augustus dat ik zwanger was. Eigenlijk deed ik een test om mezelf ervan te overtuigen dat het weer niét gelukt was. Ik was wel 2 dagen overtijd maar dat gebeurde wel vaker, dat ik me toch vergist had in m'n eisprong, of dat ik plots een cyclus van 40 dagen had,.. ik wilde het testje neerleggen om even te laten "inwerken" terwijl ik ondertussen de verpakking zou weggooien, maar ik zag metéén een tweede dikke strip verschijnen. Wist niet wat er gebeurde!!

En kijk, nu staan er nog 93 dagen op de teller, het gaat zoooo snel.. Half april ben ik uitgerekend van onze eerste zoon. We kijken er zo ontzettend naar uit verliefd
10 jan 2021 - 153x gelezen
Profielfoto van Sien87
Sien87, vrouw, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende