Onzeker...

Shit, ik heb zaterdag de brief van het EMC gehad waar in staat dat geen van de 3 embryo’s het heeft gehaald om te kunnen invriezen. Ze zijn blijkbaar niet door gaan delen ofzo. Echt duidelijk is de brief hier in niet trouwens.
Dat was toch weer een klap. Nu hebben we geen backup meer.
Als deze poging niet lukt, dan wordt het de aller laatste ivf poging meteen… En dan te bedenken dat t aanvoelde alsof we er nog maar 1 hadden gehad!
Geeft een heel eng en benauwend gevoel…

Ik heb de laatste Utrogestan op zaterdag genomen, en vannacht kon ik me opeens pijnloos weer op mijn buik draaien. De gespannen borsten nemen dus nu af… Vanmorgen had ik ook al krampen en ben al 2x naar de wc gerend omdat ik het gevoel had dat de menstruatie al was begonnen… Gelukkig nog niet, maar de voorgevoelens geven mij geen goed voorgevoel…
Tegelijk schreeuwt er een paniekerig stemmetje in mij dat het best nog wel kan enzo… Maarja, hoe groot is de kans dat deze emmy wel is door gaan delen, als de andere 3 al zo snel zijn gestopt dat ze niet eens konden worden ingevroren???
Morgen dus de testdag, maar ik ben echt zo bang dat de test negatief zal zijn en dat daar dan zeer snel de menstruatie op zal volgen…
13 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van peen
peen, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende