onlogisch verhaal ..

hoihoi,

Ik merk dat ik even de behoefte voel om te schrijven.
ookal kan het zijn dat het niet eens een logische lopende verhaal is .. omdat alles in mijn hoofd ook niet logisch is.

Alles in mijn hoofd is een enorme chaos en mijn stemming over het algemeen is gewoonweg kut.

BIj echt alles wordt ik al kei emotioneel een keer of 3 huilen per dag is geen uitzondering meer.


Mijn delen in mij zijn het niet met elkaar eens eentje wil keihard opgeven terwijl een andere wel nog wil strijden in het leven. Mijn hondje Teddy heeft mij denk ik op tijd gered door op het juiste moment in mijn leven te komen. EEn ander iemand in mij is gewoonweg verdrietig omdat ze ziet dat alle vrienden succesvol is met studie of het leven. Ze ziet dat vrienden haar inruilen voor iemand die wel gewoon dingen wilt ondernemen of waar het in het algemeen wel goed mee gaat. Huisje boompje beestje. EEn ander is weer kei zelfdestructief en straft t lijf met keiveel eten of helemaal niet eten. Dan is er nog dat meisje wat meer klein blijft en eigenlijk gewoon geborgenheid zoekt. Een ander die niks wilt, niet praten helemaal niks.


Vandaag bij een afspraak met mijn casemanager kei veel geswitch omdat ik het mij maar vaag herinner
en daarna heel moe was en ontzettend veel hoofdpijn had.. dat zegt niet veel goeds.

En nu.. maar weer gewoon verder met overleven zoo vermoeiend .. Ik haat het leven, maar ik heb met mijn aankoop van mijn hond mezelf minimaal haar leven toegevoegt aan mijn leven..


Weet ook niet wat hulpverlening eventueel voor mij zou kunnen doen.. de hel zit in mij het einige wat kan helpen is medicatie in die mate dat ik rust in mijn hoofd ervaar van iedereen in mij ..

16 mei 2019 - 358x gelezen
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende