Ongelukkig?

Ja, ik ben er weer. Een tijd geleden ben ik actief geweest op MD, voor een redelijke tijd ook. De reden dat ik op dat moment was gestopt, was omdat ik het gevoel had dat ik me alleen maar slechter ging voelen door MD. Het gevoel dat andere problemen jouw problemen werden. Echter, is dit een moment waarop ik weer verlang naar het schrijven, het ergens mijn verhaal kwijt kunnen, het me niet zo alleen voelen.

Sinds een week woon ik op mezelf, zo'n 200km van mijn oude vertrouwde leven vandaan. De reden: een stageplek zo'n 200km van mijn oude woonplaats vandaan. Een stageplek waar ik zelf voor had gekozen, maar op dat moment waren er een aantal dingen waar ik geen rekening mee had gehouden. Mijn stageplek zelf ben ik echter heel erg blij mee, leuke begeleiders, leuke cliënten, leuk werk. Echter is het niet alleen de stageplek waar ik mijn tijd doorbreng.

Het op mezelf wonen valt erg tegen. Ik ken niemand in deze omgeving en niemand kent mij. Ik voel me erg alleen en ben tot nu toe ook elke keer wanneer ik 'thuis' kwam in janken uitgebarsten. Thuis tussen aanhalingstekens, want het voelt niet als thuis.
Het liefst was ik in een studentenhuis gaan wonen, iets waar ik tenminste nog de gezelligheid op kan zoeken wanneer ik er behoefte aan heb, maar helaas werd ik nergens ingestemd. Ik moest dus een noodoplossing zoeken, want met de eerste trein zou ik niet eens op tijd zijn voor stage, dus nu ben ik hier.

Precies 2 weken geleden, waarschijnlijk rond deze tijd, was ik me aan het bedenken dat ik gelukkig was. Ik had een stageplek die ik erg graag wilde, ik ging een nieuw leven tegemoet, ik heb leuke vrienden/vriendinnen, en mijn studiejaar ging echt geweldig. Daarnaast had ik precies uitgestippeld wat ik met mijn leven wilde gaan doen en was het enige wat nog gedaan moest worden de studie halen. Nu, 2 weken later, bedenk ik me dat ik sinds lange tijd weer ongelukkig ben. Ik voel me alleen, eet bijna niets meer, heb een knoop in mijn maag en voel me leeg van binnen. Weet niet hoe lang ik dit hier ga volhouden. Of weer terug naar mijn ouders, of snel zoeken naar iets anders, maar ben genoodzaakt mijn stage te halen...

verdrietigverdrietigverdrietigverdrietigverdrietigverdrietigverdrietig
25 feb 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van wanderlustt
wanderlustt, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende