om nooit te vergeten

Donderdag was ik naar een concert geweest met een groepje vriendinnen. Waaronder ook X erg vrolijk
Het was echt geweldig. Zowel het concert als wat er verder omheen gebeurde wil ik allemaal nooit meer vergeten. Vandaar dat ik het hier echt even moet opschrijven.

- Van tevoren waren we al heel veel aan het appen. Ze vroeg dingen als 'kunnen we niet even eerst samen afspreken voor we de rest daar zien?' 'Ik wil je eerst graag ff alleen zien vrolijk' 'Ik wil echt niet op haar vieze matras, kunnen we niet samen op jouw luchtbed?' Lieeef. Oja en over dat iemand het irritant vond dat we zoveel lachen, maar dat die persoon het vast ook niet leuk vindt als we alleen maar huilen. En toen zei ik dat ik dat ook best wil doen hoor, dat ik daar ook heel goed in ben. en toen zei zij: 'Huilen? ja dat weet ik.. *kusje* (a)

-Toen kwamen we aan op het station en ik liep met een koffer en een tas dus had mn handen vol en toen kwam ze naar me toe. Heeee! *knuffel* 'ik heb je gemist!' Ik geloofde het bijna niet, maar als ze het zegt, zal het wel zo zijn. Ik haar ook heel erg, dus dat scheelt.

-Voor we naar het concert gingen moesten we nog even eten bij het meisje waar we zouden slapen. Ik wilde een beetje vroeg weg, want het waren geen vaste plaatsen en ik wilde en beetje op een goede plek staan. Maar het duurde mij erg lang. Dat liet ik blijkbaar een beetje te erg merken. Daar moest X om lachen, ze rende de badkamer in, omdat het een beetje lullig overkwam voor die ander, maarja zo bedoelde ik het niet. en toen riep X uit de badkamer: ECHT.. IK HOU VAN JE!! verliefd

-En na het concert zaten we nog met zn 2en tot half 2 buiten. van alles besproken. eindelijk ff rust. en op een gegeven moment zei ze: 'Misschien heel raar, maar Ik praat soms met hem in m'n hoofd.' toen zei ik: 'Neejoh, is niet raar, ik praat met zoveel mensen (alleen met haar) in m'n hoofd.. dat vind ik echt niet zo gek' --> 'Praat je ook met mij in je hoofd?' --> Ja..blozen 'Awh dat is echt schattig!.. wel jammer dat ik het dan nooit kan horen..' Whaha en zo vertel ik haar steeds een beetje meer...

Oja en de volgende dag durfde ik eindelijk een beetje te zeggen.. 'Nou ga ik je heel lang niet zien verdrietig' 'ik mis je nu al verdrietig' En toen zei zij: ja maarja we kunnen appen en we gaan toch nog dat dat en dat een keer doen!
Ik mis haar ook echt nu alllll


20 sep 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende