alleen

Ik voel me zo alleen als je er niet bent.. dat is nou al ruim een jaar zo. Ik kan wel janken als ik wakker word zonder dat jij hier bent. Ik weet ook niet wat ik er aan moet doen. Erover beginnen zal ik maar niet doen nu, je hebt wel iets anders aan je hoofd. Je examen. En dat haal je gewoon want dat kan je!!

Maar het is toch niet normaal dat ik me zo kut voel als je hier niet bent. Ik mis je bijna constant. Ik wilde dit zo vaak zeggen tegen je, maar ik durf niet. Omdat t best raar is en je zei 'je strest altijd zo, doe eens niet' whaha ja sorry, ik weet ook niet wat er is.

Ik had wel een nieuwe strategie bedacht. Ik zeg, waar zij bij is, 'het lijkt wel of ik verliefd wordt op iedereen die me een knuffel geeft of aanraakt.' Soms lijkt dat ook echt zo.. en dan betrekt ze dat vast op zichzelf en dan heb ik een ingang om erover te beginnen. En dan zal ik ook zeggen dat ik haar zo die-hard mis. Tis echt geen fijn gevoel ofzo, als ik je ruik of iets zie waardoor ik aan je denk voel ik me zo leeg en alleen en kan ik wel janken. Ik word er nu zelfs letterlijk ziek van.

Ik had het ook in de vakantie en toen je zei dat je naar Amsterdam zou gaan en toen vroeg ik of ik mee mocht. Uiteindelijk vond je het niet erg, maar ik moet me niet zo opdringen. Maar ik moest het gewoon vragen, ik miste je zo, dit zag ik als mn kans..

Je hebt nu examen en ik weet dat ik je lang niet ga zien ook al zei je dat je me wel weer snel wilde zien ondanks dat. Nouja het leuke van kaartjes kopen voor dingen, dat het vast staat en we sowieso elkaar zullen zien, dus over 3 weken. Dan gaan we samen naar Brigitte Kaandorp. vrolijk

Ik moet echt mn bed uit en naar school
Maar ik voel me slap en ziek nu. Hoofdpijn verdrietig
Maargoed ik moet wel. En ze appt me nu vrolijk) ja dan word ik altijd even heel blij (a) nou goed, ik ga maar even mn bed uit verdrietig xxx
03 mrt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende