Gek van jullie

Ik word gek. Nee maar echt.
Om te beginnen vind ik een jongen best wel leuk en hij mij. We hebben elkaar nog nooit gezien, we hebben elkaar via een datingsite voor jongeren leren kennen. En we hebben al best lang (vanaf september ofzo) contact en we hebben ondertussen 3x een dag gepland voor een date, maar elke keer zegt hij af. En altijd de nacht van tevoren, zodat ik elke keer heel dom tegen iedereen in huis moet zeggen dat ik niet weg ga, want hij heeft weer afgezegd. Maar op zich wel lief en met een goede reden en we hebben al een nieuwe dag gepland en afgesproken dat die dag écht door moet gaan.
Nouja dat. En ik merk dat hoe langer we praten via whatsapp hoe leuker ik hem wel begin te vinden.

En dan heb ik ook nog steeds mn beste vriendin. waar ik nog steeds af en toe stiekem meer voor voel. zij zegt dat ze dat niet heeft. Aan de ene kant geloof ik dat wel, omdat ze soms wel aangeeft op wat voor types ze valt en nou, dat ben ik echt totaal niet. maar aan de andere kant stuurt ze me wel valentijnskaarten, hartjes, dingetjes, en zegt ze dat ik niet verliefd mag worden op die jongen, omdat ze bang is om me kwijt te raken.. JA HALLO?! Ik vind dat heel lief hoor en ja tuurlijk luister ik daar niet naar,want ik heb niet echt in de hand op wie ik wel en niet verliefd word, maar.. ja wat wil ze nou dan?!

Misschien zie ik haar morgen.. vorige week wilde ik over dit onderwerp beginnen, maar ik vind het zo ongemakkelijk. Ik ben bang dat ik een leuke dag of de sfeer verpest. En soms denk ik; oke, ik doe het gewoon, dan wordt ze maar boos, het interesseert me niet meer. Maar ze heeft me een dag genegeerd/ niet tegen me gepraat en dat trok ik al amper.... -___-

verliefdverliefd
26 feb 2015 - bewerkt op 27 feb 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende