Nog even

Laat me nog een keer even in je armen springen. Laat me nog een keer jou lichaam voelen.
Gewoon om even die warmte te voelen. Even die lach om te weten dat alles goed is. Ik wil niet voor altijd blijven wachten maar jij bent het waard.

Alleen al je hand die door me haren gaat. En een hand die over me gezicht streelt en je lippen die tegen me nek drukken. Die zachte afdruk die achterlaat. Alleen al je ademhaling die ik in me oor hoor uitzuchten.

Ik voel je handen weer over me billen gaan. Gewoon even dat speelse geknijp. Ik hoor je stem weer zachtjes fluisteren. En mond die de mijne raakt.

De manier hoe je me gisteren optilde. Onze lach die samen door het donker weerkaatst. Ik kon niet meer wachten ik zoende je. Ik wou je jas al uit trekken, gewoon om je te voelen. Het idee alleen al dat ik zo graag onze lichamen tegen elkaar aan wou drukken.

Ik wil je alles geven, en nachten lang bij jou zijn. Je nam me mee het was zo donker. Het enige wat ik voelde was een muur tegen me rug en jou lichaam die me er tegen aan drukte. Je lippen gingen over me lichaam. Ik kon en wou me niet meer beheersen.

Ik gaf me over aan jou mijn lichaam en geest waren de jouwe. Met een blik wisten we wat we bedoelde. Ik genoot van jou lichaam. Zo puur en warm. Het geduld dat we hadden zo kalm en beheerst.

Ikvoel je haar nog steeds door mijn vingers gaan. Het afscheid kwam maar niet. En dat wou ik ook niet. Het enige wat telde was "ons" we gaven elkaar een kus en je reed weg. Ik keek je na en rende achter je aan zo hard en snel. Nog snel voor een laatste kus.

Je fiets klapte aan de grond en nog een keer had ik je armen om me heen. Nog een keer even aan je ruiken. Nog een keer in jou verdwalen.
07 feb 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende