Nieuwe werkplek.

In Juli heb ik mijn werkplek stop gezet omdat het mij op dat moment niet echt goed ging, inmiddels gaat het iets beter en wil ik graag een doorstart maken met mijn studie.
Begin deze week een gesprek gehad met mijn beide docenten en die gaven aan dat als ik een nieuwe werkplek kon vinden ik door kon. Ik ben daarna achter mijn laptop gekropen en heb werk leerbedrijven benaderd of ze nog iemand zochten.

Gelukkig werd ik dus gisteren terug gebeld dat ze mij erg graag wouden hebben voor een jaar, ik ben uitgenodigd voor een gesprek die vanmorgen plaats vond, en misschien raad je het al ; Aangenomen met een contract van 2 jaar voor 20 uur per week. Ik heb dan zonet gelijk maar even een uniform aangeschaft aangezien ik volgende week al gelijk kan beginnen. Ben blij dat ik alles langzaam weer op de rit krijg, het heeft wat moeite gekost maar met doorzettingsvermogen en een beetje lef kom je een heel eind. Maar ook weet ik dat ik er nog lang niet ben, dus ik zal moeten blijven knokken voor wat ik nu zoal momenteel doe.
20 sep 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ASIL
ASIL, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende