Nieuwe vriendinnen




Ik ben nog steeds verdrietig om Poes, maar we waren ondertussen wel echt toe aan twee nieuwe kipjes. En dit zijn ze geworden. De witte is echt UBERTOF! Toen ik ze ging halen werd zij als eerste gevangen en maakte ze daar echt ontzettend veel kabaal bij, alsof ze door drie negers tegelijk anaal verkracht werd (sorry voor alle mensen met een goed werkend mentaal theater, maar zo klonk het echt). Ik had een hele grote doos mee, en toen we de zwarte gevangen hadden en die erbij wilden zetten sprong de witte er met veel bombarie weer uit en duurde het vijf minuten voor ze weer gevangen was. En weer dat protest. Ik voorspel veel goeds voor haar!

De zwarte is ook leuk hoor, maar een stuk verlegener.

Nu zitten ze nog steeds in het nachthok, waar ik ze gisteren in heb opgesloten. Aan het einde van de dag heb ik Uil en Big erbij gezet. Ik was bang voor ruzie, maar die kippen van mij zijn daar echt veel te relaxt voor. Tot nu toe dus nog geen pikorde en geen gevechten. Vandaag wel het luikje opengezet, maar ze hebben het nog niet aangedurfd te gaan verkennen.

Namen daar denk ik nog over na. Ik wilde eerst Kikker en Aap, maar ik vond Kikker toch niet leuk genoeg voor een kip. Toen dacht ik aan Aap en Turk, maar dat vond Tom niet leuk. Nu denk ik aan Noga voor de witte, en dan iets van Toffee of Café of Choco voor de zwarte. Maar goed, nog niet met Tom overlegd. Namen kom ik dus nog op terug.

Yay, nieuwe kips!
12 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van PrankDemon
PrankDemon, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende