Nieuwe ervaringen

Wow er stroomt van alles!

Ik voel zoveel en zoveel 'nieuwe' of andere gevoelens die ik zo lang niet ervaren heb. Het is een beetje onwennig en ik merk dat ik terugval in mijn emotie-eten.

Ik ben de coachingssessie aangegaan, met de intentie dat alles wat ik in mezelf investeer 3 keer zo hard terugkomt. In euro's, in geluk, in alles. En believe me, dat heeft het universum goed gehoord. Wat een heerlijk gevoel, maar ook overweldigend.

Ik heb hem ontmoet, denk ik? Heb ik hem gevonden? De man met wie ik oud ga worden? Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik ben nog nooit zo vaak/veel met iemand geweest. We hebben ook niet lang de tijd, voordat ik het weet gaat hij weer terug naar Italië. Ik kan niet ontkennen dat ik soms enorm veel angst ervaar. Benauwd wordt, dat ik mensen (mannen) verlies. Denk aan D. bijvoorbeeld. Hij is geen voorstander van de afkomst van deze man. Ik vind dat onzin, maar ergens trek ik me ook wat aan. De man in kwestie heeft ook niet de meest handige naam. Zeker niet als je last hebt van vooroordelen....

Maar hij is zo zo zo lief. Ik kan het echt niet aan. Brengt een rozenplant mee, of wijn, of bier. Hij is zo enthousiast maar ook zo lief. Zegt steeds dat ik mooi ben. We hebben samen gekookt, samen film gekeken, samen geslapen, samen een stad ontdekt, samen een drankje. Er is nog zoveel wat we samen kunnen doen en ontdekken. Maar we moeten elkaar ook nog zoveel beter leren kennen.

Dan is er zomaar uit mijn coachingssessie een nieuwe opdracht gerold. Moet ik dan toch voor mezelf beginnen? Mijn tarief was volgens hem echt veel te laag.

Verder heb ik gisteren een intense sessie gehad. De energie in mij is aan het stromen. Een nieuwe plek aan het vinden. Hier gaat echt nog van alles uitkomen. Ik denk gewoon mijn droomleven. In een mooi huis, mijn eigen bedrijf, alles gaat dit jaar in elkaar vallen.
20 feb 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roodborstje
Roodborstje, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende