Nieuwe baan

Na vele maanden ben ik weer zo ingestort dat ik maar dacht, dan maar weer schrijven...

Ik ben niet opzoek naar empatie of medelijden, maar ik wil dit gewoon van mij afschrijven.

3 weken geleden ben ik begonnen met een nieuwe baan. Ik was blij dat ik weg kon bij mijn vorige baan want daar had ik geen uitdaging meer. Mijn nieuwe baan is fulltime en ik werk elke dag van 9 tot 5. In eerste instantie was ik er heel erg blij mee om wat vastigheid te hebben in mijn leven.

Vorige week begon ik mij eenzaam te voelen. Ik heb het geprobeert kwijt te raken door mijzelf bezig te houden, maar het mocht niet baten. Toen ik vorige week vrijdag bij mijn ouders kwam zagen zij al aan mij dat het niet lekker ging. Vanaf dat moment liet ik mijn masker weer vallen en kwam alles er uit. Ik ben het hele weekend zo down geweest dat ik weet dat het niet goed gaat met mij. mijn depressie is weer terug...

Het is zelfs zo erg dat ik aan mijn ouders heb verteld dat ik wil opgenomen worden in een speciale kliniek voor mensen met depressie.
Het lijkt een drastische stap, maar ik ben nu al meer dan 2 jaar bezig met deze depressie en ik ben het zat! Ik wil normaal kunnen functioneren in deze maatschappij en een relatie zal ik in de toekomst ook niet afslaan.

Wanneer mag ik nou eens leven? ik ben verdomme pas 20...
10 okt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aztrit
Aztrit, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende