Another week

Dit weekend met mijn Zola was geweldig! De eerste avond en ochtend was zij nog best schuw en heel erg aan het mauwen. Toen ik zaterdagmiddag thuis kwam ben ik rustig bij haar plekje gaan zitten met wat snoepjes. Zij kwam voorzichtig kijken en hapte wel naar de snoepjes. Toen zij uit de bench kwam heb ik de snoepjes op mijn boven benen gezet en vanaf dat moment was alles goed. Ik mocht haar aaien en ze liep onder mijn benen door. Dat moment was geweldig!

We hebben dit weekend veel geknuffeld en ik heb haar veel aandacht gegeven. Een kennis van mij was al langs gekomen om haar te bewonderen. Vanaf nu zal ik haar (N) noemen. N is een oude oppas van mij en tegenwoordig kom ik vaak bij haar langs want ze is erg eenzaam. Ze is de grootste dierenvriend die ik ken en ik ben ook dol op haar hondje Bo. Omdat zij geen baan meer heeft heb ik haar gevraagd of zij deze week iedere dag even langs wilt gaan om te kijken hoe het met Zola gaat en zodat zij niet de hele dag alleen is.

De gedachten om haar alleen te moeten laten terwijl ik werk vind ik verschrikkelijk! Ze is echt mijn kindje.

N had aan mij gevraagd of zij wat mocht opruimen in mijn huis. Dat vond ik prima want ik vond mijn huis goed opgeruimd. N was het daar blijkbaar niet mee eens. Gister heeft zij mijn hele huis ondersteboven gehaald en veel opgeruimd. Dit zat mij niet lekker want ik was best trots op mijn prestatie.
Gisteravond belde zij mij op dat ze met mij naar de kringloop wilt omdat ze veel mist in mijn huis???
Ze zei ook dat ze vindt dat mijn ouders mij tekort doen omdat ik woon en slaap in dezelfde kamer. Ik heb toch echt dit huis zelf uitgekozen!
Ze bleef maar met gezeik komen en ik trok het niet meer. En omdat ik zoveel van haar hou durf ik geen nee te zeggen tegen haar. Maar het enige wat ik aan haar vroeg was om even bij mijn kat te gaan zitten, niet mijn hele leven over te nemen!

Ze wilt zelfs dat ik bij de Hema ga werken omdat ik het niet perfect met mijn huidige baas kan vinden. Ik vind dit absurd want ik verdien lekker en heb nu een fulltime baan. Waarom zou ik dan bij de Hema gaan werken voor nog minder dan minimumloon.

Ik hou echt van haar maar dit maakte mij zo benauwd.

Ik had gister echt een slechte en drukke dag op werk en ik voelde mij al zo down. Toen zij nog belde was het helemaal gedaan. Ik kon niet stoppen met huilen en voelde mij verschrikkelijk. Zelfs zola kon mij niet opvrolijken. Juist doordat zij zo lekker bij mij kwam liggen en ik zo blij ben met haar begon ik weer te janken. Ik heb zelfs niet gegeten gisteravond. Sowieso eet ik nu nauwelijks en heb ik geen trek. Dat is niets voor mij! ik hou van eten!!!! Nu moet ik er niks van weten.
Gelukkig kwamen mijn zusje en moeder langs om zola te bewonderen en dat heeft mij goed gedaan.

Ik mag zelfs trots zijn op iets: vannacht was mijn eerste nacht zonder wiet!

Vandaag weer naar de psycholoog met een familie specialist erbij en vanavond met zola naar de dierenarts. Even kijken of mijn schatje gezond is.

Liefsss
01 nov 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aztrit
Aztrit, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende