Hulpeloos

Gister ben ik met mijn moeder naar de psycholoog gegaan. Ik heb hem duidelijk verteld dat ik zo moe ben van al het strijden, ik ben op en heb nu! hulp nodig.

Hij sprak over mij (niet tegen mij), dat ik achter loop in mijn ontwikkeling en nog zo jong ben en dit normaal is nu ik een nieuwe baan heb. WTF!!! ik zit een heel uur te huilen, geef aan dat ik niet meer wil en kan en toch vindt hij het normaal dat ik een 'beetje' depressief ben.

Gister moest ik na de psych ook nog oppassen. Wat een drama was dat! Een van de kinderen had op de muur getekent... en de ander was aan het huilen want hij moest naar bed. Ik was zo op. Nadat ik daar klaar was ben ik een knuffel gaan halen bij mijn ouders. Opweg naar huis moest ik zo huilen dat ik niet meer kon stoppen. Een half uur lang hysterisch huilen en dood willen. Maar volgens mijn psych is het maar een simpel dipje.

Ik werd gewoon niet gehoord!huilen

Vannochtend bij de haptonoom maakte zij zich heel erg zorgen om mij. Ze wilt dat ik nu opgenomen wordt en hulp krijg. Maarja als een psycholoog je niet gelooft en de huisarts niks voor je kan doen wat moet je dan nog?

Ik ben op en klaar met het strijden. Ik ben moe,. Help mij toch gewoon!!!

Wat een geweldig burocratisch systheem heeft Nederland toch
14 okt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aztrit
Aztrit, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende