Absurd

Gister was echt niet normaal! Ik zou samen met mijn moeder mijn bed in elkaar zetten en nog wat opruimen, want morgen krijg ik mijn katje. Na werk was ik zo moe en voelde ik mij echt niet okee. Ik gaf dit aan aan mijn moeder en zei dat ik niet instaat was om op te ruimen. Toen werd zij boos. Ik reageerde daarop dat ik zelf wel naar mijn huis zou rijden om de kattenspullen eruit te gooien en patat voor hen te halen en dan zelf in mijn huis zou eten.
Ze was het daar totaal niet mee eens en zette zo'n nare toon tegen mij op dat ik mij nog slechter ging voelen. Ik ben toen naar buiten gestormd en in de auto ben ik verder gaan janken (kan ik wel zeggen).
Ik was zelfs niet instaat om te rijden en vroeg of mijn vader mee wilde. Toen begon mijn moeder weer dat ze het er niet mee eens was en dat ze al aan mijn zusje had gevraagd of zij de friet wilde halen. en ik moest toch blijven eten bij hen.

Ik heb mij er maar overheen gezet en geprobeerd met haar te praten. Dit was niet mogelijk, want zij had een agressieve houding en spreekstem. Ik kon daar niet tegen op, want ik was al zo moe.

vervolgens zei zij dat ze al tegen mijn zusje had gezegd dat zij maar op stal moest eten. Wat een onzin! Ik vind het zo erg dat mijn zusje daar moest eten, zodat ik bij mijn ouders kon blijven. Ik ben daar nu nog boos over. Ze had dat ook nieteens met mijn vader besproken, maar gewoon zelf besloten.

Het eten heb ik uitgezeten en het moment dat ik op mijn scooter stapte moest ik weer keihard huilen want ik kon het niet meer aan.

Het voelt echt alsof mijn moeder niet meer aan mijn kant staat en ik weer alleen mijn vader heb, maar die is ook depressief. Met andere woorden ik ben weer alleen.

Zoveel mensen zullen zeggen van niet, maar toen ik gister huilend op de scooter zat probeerde ik te bedenken wie ik kon bellen. Mijn oma en mijn (half oma) Nasrin die kan ik niet bellen want die kunnen er niet tegen als ik huil. Mijn beste vriendin snapt het toch niet. en ik wil niemand anders tot last zijn met mijn gezeur.

Nu op werk gaat het ook zo slecht! Ik krijg continue gezeik en ik voel mij al zo kut. hoe kom ik verder deze dag door? Ik moet gvd nog die zooi in elkaar zetten vanavond....
27 okt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aztrit
Aztrit, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende