nieuw

Ik dacht laat ik eens opzoeken of ik een dagboek online kan maken. En toen kwam ik hier terecht, veel handiger om alles te typen natuurlijk dan op te schrijven. En ook leuk dat je mensen kan volgen en hun verhalen kunt lezen.

Ik denk er over na om na mijn MBO opleiding HBO Journalistiek te gaan doen. Ik vind het altijd al heel leuk om te schrijven en ergens mijn mening over te geven. Graag lees ik natuurlijk verhalen van anderen en leer veel van iemand ander zijn mening of gedachte. Ik zit nu in mijn laatste jaar en volg de opleiding pedagogisch werk niveau 4. Ik loop stage op een BSO. Ik moet zeggen dat ik het werken op een kinderdagverblijf veel leuker vind, deze doelgroep spreekt mij meer aan. Op de BSO heb ik nog wel eens het gevoel dat ik veel voor politie agentje aan het spelen ben en dit past totaal niet bij mij. Maar het is ook lastig als een groep kinderen niet naar jou luistert.. wat doe je dan? Ik ben ook nog maar 19.. en vind dit erg intimiderend. Wel merk ik dat ik het steeds leuker begin te vinden en het begin te zien als een uitdaging. Helaas loopt het nog niet helemaal goed op mijn stage ik ben een aantal keren ziek geweest, heb weer last van me darmen (prikkelbare darm syndroom) en daar door is er niet echt een doorlopend proces. Erg jammer, ik heb wel een gesprek gehad op stage en het gaat gelukkig nu al weer wat beter en ze zien vooruitgang. Wel merk ik dat ik op mijn stage de positiviteit mis. Er word vaak gezegd wat ik niet goed doe, en bijna of niet gezegd wat ik wel goed doe, ook geen complimentjes. Dit heb ik dan ook aangegeven en ze zouden er om gaan letten.

Ik ga nu maar lekker slapen want ik ben gister nacht op stap geweest en was vanochtend pas 9 uur thuis, dus ik heb wat slaap in te halen.

Liefs.verliefd
07 feb 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xmyworld
xmyworld, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende