relatie shit

Iedereen kent het, je bent smoor verliefd, de perfecte relatie, we hebben nooit ruzie en kunnen over alles praten.
Liefde maakt blind.. en het is niet anders. Maar wat moet ik hier nu mee.. misschien iemand met dezelfde ervaring?

Mijn vriend had het al eens over zijn ex gehad, van ongeveer anderhalf jaar geleden. Hij was toen nogal een klootzak vond hij. Was een aantal keren vreemd geweest en was niet goed genoeg voor haar. Door dat die nu met mij is en ziet hoe hij zelf ook kan zijn (een super lief vriendje) denkt die terug aan haar en hun relatie en heeft die spijt, dat had ze niet verdient zei hij. Dat meisje is bevriend met vriendinnen van mij en hoorde via hun dat zij wel eens vraagt hoe het tussen ons gaat en interesse toont. Hij wou graag een gesprek met haar maar ik had dit liever niet, ik voel gewoon aan dat er nog iets speelt en ben bang hem kwijt te raken. We zouden het er niet meer over hebben.

Toch begon die er gister avond weer over, hij had over haar gedroomd en voelde zich kut.. Hij zei dat hij daardoor ging twijfelen over ons en dat wil hij niet. De laatste tijd vraagt hij veel om bevestiging, over mijn gevoelens voor hem maar ook voor bevestiging van zijn gevoelens. We hebben het daar over gehad en met uitkomst dat hij wat onzeker is in relaties en ik hem daar bij zou helpen.

Nu ik hier over na denk en hij weer over zijn ex begint.. zag ik een patroon. Hij vraagt mij om bevestiging omdat die dus nog met zijn ex zit? Misschien heeft die toch nog wel gevoelens voor haar, weet hij dit zelf niet eens? is het onbewust. Ik werd onrustig.. was er klaar mee. Ik zei je zorgt maar voor een gesprek met haar en daarna hoor ik wel wat we gaan doen.

Geen 10 minuten later krijg ik een appje.. ben even met haar aan het bellen hoor

Ik dacht: ooh.. al was het de normaalste zaak van de wereld.. ik meende dat ze geen contact meer hadden.. wil zij wel graag dus.

Toen hebben ze het er samen over gehad, zij vond fijn dat hij sorry zei en ze zei dat ze er over heen was en dat hij goed moet na denken wat hij nou wil.

Mijn vriend dacht alles hier mee opgelost te hebben, ook voor zijn eigen gevoel..
was het maar zo na 1 telefoon gesprek. Heb gezegd even geen contact te hebben en hier beide over na te denken..
Na een hele dag mis ik hem al weer zo erg.. denk de hele tijd aan hem en of hij wel aan mij zou denken..

Wat moet ik nou doen??

pleaseee help

kusjessss
21 apr 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xmyworld
xmyworld, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende