Neem het serieus

Het is niet voor niets dat scholen, horeca en restaurants dicht zijn. Het corona virus is geen gewoon griepje. Ik volg het vanaf het begin in Wuhan in het nieuws en op andere relevante bronnen. Ik vind persoonlijk dat er op het nieuws etcetera nog te nuchter over het virus word gedaan.
Ik heb onderzoeken gelezen, filmpjes gezien van mensen die corona hebben en het is echt niet een gewoon griepje waar we nog geen antistoffen voor hebben gemaakt in ons lichaam.
Als we er met ons allen niets aan doen dan zullen we zeker taferelen krijgen zoals in 1918.

Je kunt nu dus ook niet even met het hele gezin naar de supermarkt of even ’s avonds chillen met je vrienden. Het overgrote gedeelte op de IC’s bij ons is onder de 50 jaar. Een jongen van 16 die kerngezond was is ligt nu ook op de IC door corona. De overheid neemt deze maatregelen om het virus in te perken. Ga dan ook NIET even met je vrienden een biertje drinken ergens thuis, je kinderen buiten samen laten spelen of even je verjaardag vieren. Neem de maatregelen serieus, voor jezelf en voor een ander.
De besmettingscijfers van het RIVM zijn alleen geteste besmettingen bij de mensen die ernstige klachten ondervinden door corona. Hoef jij niet per direct opgenomen te worden of is het niet levensbedreigend dan word je ook niet getest. Er zijn dus veel meer besmettingen in Nederland dan er zijn geregistreerd.
Neem het alsjeblieft serieus, zodat er niet onnodig extra doden hoeven te vallen in Nederland. Dankjewel.
16 mrt 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nathalieex
Nathalieex, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende