al dat thuisgehang

Ik begrijp niet zo goed wat er met me aan de hand is. Ik neem weer ontzettend snel negatieve sferen over van anderen. Ik wil mij niet zo voelen. Daar zit best wel wat frustratie omdat het mij altijd aan nare dingen doet denken uit het verleden. Ook het feit dat ik gemoedstoestanden overneem en mij dan ontzettend kut voel, helpt niet mee.

Ik vind het spannend om mijn scriptie te verbeteren, ben best bang dat ik het niet haal.
Iedereen zegt dat ik het wel ga halen, maar ik vind het zo lastig. Toch weer die faalangst die opkomt.

Ik word ook best helemaal gek van al dat thuiszitten. Ik heb al gekeken of ik een vrije middag of dag kan vinden om iets anders te doen met mijn vriend maar ik kan geen dag vinden. Ook zou ik niet weten wat we moeten doen.
Ik ben best klaar met dit alles en met al dat stilzitten. Ik twijfel al een poosje om weer te gaan hardlopen, maar ben bang dat mensen in mijn omgeving mij dan overdreven zullen vinden. Ik vind hardlopen fijn, maar de mensen in mijn omgeving hier (huisgenoten) doen zoiets dus totaal niet. Ik moet me ook niet druk maken over wat een ander van mij vind natuurlijk. Twijfel sowieso al altijd of mensen mij wel aardig of leuk vinden.

Ben de laatste tijd ook wel weer druk in mijn hoofd over gezonder eten. Ik merk gewoon dat al die vettigheid en suikers slecht zijn voor mijn gemoedstoestand. Van de week heb ik al het gevreet vervangen door gezondere dingen en ik merk dat dat wel echt helpt met lekkerder in mijn vel zitten. Ik vind het naar dat ik wat chubby-er word door al dat thuiszitten. Denk dat ik soms toch wat beter voor mezelf moet zorgen wat dat betreft. Ik heb altijd al wat meer gelet op wat ik eet en hoeveel ik beweeg omdat ik weet dat ik nog mijn hele leven met dit lichaam moet doen. Ik vind het gewoon belangrijk om later ook gezond te kunnen zijn als ik kinderen krijg en dat ik dan zelf het goede voorbeeld kan geven. Ik vind het soms echt kut dat ik zelf af en toe rook. Het is echt niet goed voor mijn lichaam en ik zal wel weer de pech krijgen dat mij daar wat mee overkomt, aangezien nare ziektes en klachten rondom het roken behoorlijk in mijn familie zit. Ik moet echt wat harder worden voor mezelf en voor mezelf kiezen. Het is heel makkelijk om gewoontes met anderen mee te doen, maar ik moet niet mijn lichaam 'verpesten' omdat dierbaren niet nadenken over de risico's die aan de gewoontes zitten. Altijd fijn dat ik juist weer een relatie heb met een persoon die vanalles eet en dagelijks ongezond snackt of kookt en daarnaast gigantisch veel rookt. verdrietig

Ik heb vrijdag een extra dienst van werk aangenomen en dat vind ik wel heel fijn. Ik heb echt geld nodig, het betekent wel dat ik een les van school niet kan bijwonen dat gaat over de feedback op mijn scriptie. Hopelijk kom ik vanavond tot meer duidelijkheden over mijn scriptie, als mijn vriend het met mij doorneemt.

Ik speel ook echt al dagen de sims en ik word echt een beetje gek van de computer. Zit al maanden thuis op dat ding te typen voor mijn scriptie en in mijn 1.5e week vrij zat ik alsnog telkens achter de computer. Komt ook omdat mijn vriend in die tijd wel met school bezig moest en ik het fijn vind om samen te zijn. Gisteren heb ik even met een vriendin gewandeld, dat deed mij ook erg goed.
27 mei 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nathalieex
Nathalieex, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende