moeilijk nieuwe vrienden maken

Het moest er allemaal uit.

Ik had een beste vriendin en nu onze wegen beiden al een jaar gescheiden zijn wordt het me nu echt te veel. In het begin, de eerste maanden, hadden we nog vaak contact. Samen uitgaan, de metro op, ... facebook. Ze heeft natuurlijk nieuwe vrienden gemaakt en ik ook, maar ik ben zo'n persoon die echt maar heel moeilijk vertrouwd met iemand kan raken dus ik beschouwd niemand echt als een vriend van me. Ik kan met niemand praten over wat er gebeurt in mijn leven, alleen met mensen die ik echt al heel lang ken, en zelf dat doe ik niet, maar zij ... aan haar vertelde ik altijd alles maar we lijken uit elkaar gegroeid.

Haar stage zat erop dus ze ging stappen met haar nieuwe vriendinnen, wat ik niet erg vind dat doet iedereen toch? Maar, ik had haar een aantal smsjes gestuurd om te vragen of wij ook eens uit gingen gaan en ze reageerde er maar luchtig op. Het uur paste niet helemaal en ze heeft ook nooit meer gesmst om te bespreken of een andere dag ergens paste. Goed ik dacht ze is met vrienden... ze heeft nu even geen tijd, morgen dan maar. Maar ook die dag kwam er geen berichtje. En nu, paar dagen later nog steeds niet. Ik heb der wat berichten gestuurd over de laatste roddels maar ik kreeg een droge 'haha' als antwoord... weet niet echt wat ik hier nou mee aan moet...

Ik sprak een vriend aan op facebook van vroeger. Hij ging even met der praten... maar toen kwam ik erachter dat zijn vader kanker had dus nou ja het voelde ook niet echt goed dat ik hem er mee lastig viel. We hebben een goed gesprek gehad over vroeger en we missen beiden onze vrienden. Dat deed mijn ogen openen dat ik er echt eens met haar over moet praten. Weet je als ze niet meer met me wil praten dan verandert er nog niet zo heel veel, maar ik moest het gewoon kwijt. Dus heb haar een bericht gestuurd.

Ik heb gezegd dat ik het gevoel heb alsof ze me niet meer wil spreken, en alsof ze me niet wil zien en alsof we uit elkaar gegroeid zijn... hoop dat haar reactie positief zal zijn... ben op van de zenuwen.
Ik mis mijn beste vriendin...

liefdesverdriet
19 jun 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Earene
Earene, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende