Gedroomd/gehoopt

Ik zal niet zeggen dat het al een hele poos geleden was dat ik niet meer aan 'm heb gedacht, want dat zou een regelrechte leugen zijn. Het was echter wel al heel lang geleden dat ik nog over hem had gedroomd, een droom die ik me kon herinneren de ochtend nadien! Helaas heb ik het erg druk gehad de afgelopen dagen waardoor ik hem niet heb kunnen opschrijven (hier). Jammer.
Maar het was een fijne droom, dat weet ik wel nog. Zo'n droom waardoor je heel gelukkig wakker wordt, en ook al is het niet echt, toch is het fijn. Ik probeer mezelf gewoon voor te nemen dat het zogezegd een oude herinnering van me was, dat het echt gebeurt is. Beetje vreemd misschien.

De aanleiding van de droom zal waarschijnlijk geweest zijn omdat ik de laatste tijd vaak over hem heb gesproken met andere mensen. Dingen zoals: "Wat studeert hij nou nog? Heb je hem nog gesproken? Waar woont hij?", want ja, hij is verhuisd. We wonen dus niet eens meer in de buurt bij elkaar. Er staat nu ook een fysieke barriere tussen ons.

Ik weet dat het nooitmeer wat zal worden, dat we ook nooit meer wat zullen zeggen tegen elkaar, maar als het kon zou ik ervoor kiezen om elke dag over hem te dromen, want dat compenseert een beetje het gemis, geloof ik.

x
10 okt 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Earene
Earene, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende