Minimalism game 2

Ok, ik ben ver gekomen, maar ik moet zeggen dat de game achterstevoren doen te pittig is. Vooral als je niet van veel in je huis zonder overleg weg kunt doen. Achterstevoren betekent dat je begin met 30 items weg doen, vervolgens 29... etc. (zie mijn vorige verhaal).

Ontevreden ben ik overigens niet. En gestopt met minimaliseren ook niet, alleen ik ben er niet elke dag mee bezig.
En deze Sinterklaas en Kerst tijd helpt niet mee uiteraard. Verlanglijstjes zijn lastig als om minimalistisch te houden (of zero waste). Ervaringen zijn een goed idee om op je lijst te zetten, maar vaak ook boven het budget.

Tussendoor: voor online boeken bestellen kijk ik tegenwoordig eerst op https://www.youbedo.com, aangezien ze daar hetzelfde kosten, maar er een deel naar een goed doel gaat.

Alle verzamelde spullen van het minimalisme spel liggen nog in huis. Die moet ik nog sorteren op verkopen, weggeven en weggooien. En vervolgens actie ondernemen. Dat gaat dit jaar waarschijnlijk (hopelijk?) lukken.

Ow, en als we toch naar opruimerig ook groen bezig zijn, hier een (cadeau) boekentip: De verborgen impact. Over waar je het meeste impact kunt maken als persoon en waarom dat zo is.
Hier is een kleine test die bij het boek hoort om je huidige impact te vergelijken met de gemiddelde Nederlander: http://mijnverborgenimpact.nl/.
18 nov 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dex
Dex, man, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende