Mijn weekend

Afgelopen weekend hadden we een lang weekend en waren ik en mijn vriend een weekendje weg geweest. Naar de pony van mijn vriend. Ook was er een oud bijrijdster mee gegaan. Ze is wel vaker meegegaan en toen was er eigenlijk nooit wat aan de hand. Ze was toen altijd heel aardig.

Maar dit weekend was ze echt niet te genieten, ik kreeg de ene kut opmerking naar de andere naar mijn kop geslingerd. Mijn vriend plaagde haar een beetje ( okee, hij ging ook verder dan haar grens ) Maar dat kon ze allemaal niet hebben ( terwijl hij dat heel vaak bij haar doet ). en ze ging gewoon weg lopen. Ik heb haar op haar flikker moeten gegeven dat zij niet weg mag lopen. want ja he, ik en mijn vriend zijn wel verantwoordelijk voor haar ( zij is 16, mijn vriend is 29 en ik ben 22 ).

en de laatste dag ging ze mij even vertellen hoe ik en mijn vriend ons zouden moeten gedragen en ook nog eens binnen onze relatie. Toen het allemaal een beetje gezonken was, dacht ik echt van WTF waar bemoei jij je mee. Nee het klopt dat mijn vriend niet helemaal zichzelf is. Maar dat komt omdat hij een half jaar terug zijn vader verloren is.

Ik heb er niks over tegen haar gezegd, maar eigenlijk had ik dat wel moeten doen. Maar wat iedereen ook tegen mij zegt, ik ben te lief!

08 apr 2015 - 298x gelezen
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 32 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende