Mijn maandag

Dat was alweer de maandag. Als ik er over na ga denken vliegt de tijd best wel. Je draait je bijvoorbeeld nog één keer om in bed en het is alweer 3 uur verder (heb ik wel eens last van). Zo ook deze maandag eigenlijk.

De dag begon heel vroeg voor mijn doen, namelijk om 05.30. Ik moet op maandag vaak al om 08.30 op school zijn. Die zit in Enschede en daar woon ik (helaas) nog niet, dus ik moest al om 06.30 naar het station fietsen om mijn trein te halen. Ik heb wel echt een slechte nacht gehad. Ik voel me de laatste tijd echt slecht, maar kan er niet echt met iemand over praten. Zo ook zondagavond helaas. Gelukkig ben ik in slaap gevallen. Op maandag heb ik ook nooit zo lang school. Ik moet bijna langer heen en weer reizen dan dat ik daadwerkelijk op school ben. Wel heb ik weer even bijgepraat met twee meiden van de studie. Dat was wel gezellig.

Studietechnisch gaat het allemaal weer lekker prut. Vorig jaar heb ik mijn universitaire studie af moeten breken, omdat het allemaal niet lukte en ik mijn toetsen niet haalde. Toen moest ik HBO gaan doen (niet dat daar wat mis mee is) en nu heb ik het gevoel dat alles weer van voorafaan begint. Ik doe niets voor school, want ik ben moe en ik voel me slecht. Ik ga muziek luisteren om maar te proberen van het nare gevoel af te komen. Als ik dan eindelijk wat aan school doe, ben ik snel concentratieloos of is de hele dag al weer om en moet ik weer werken. Ik voel continu stress, want we hebben volgende week (!) alweer de toets en ik ben nog niet heel serieus begonnen. Het is gek, want aan de ene kant maak ik me intens veel zorgen om school en de toekomst, terwijl het me aan de andere kant niets kan schelen.

Toch wil ik de dag met drie positieve puntjes afsluiten. Ik moet namelijk een thirty-day challenge doen van mijn mentor/SLB'er op school. Hier komen ze:

1. Geen ruzie gemaakt met mama of mijn stiefvader
2. Smoothie bowl gemaakt en dat was erg lekker
3. Vriendinnen op school weer gesproken.

Dat waren de drie positieve punten van vandaag. Morgen heb ik een dagje vrij van school, maar moet wel weer werken en natuurlijk proberen wat aan school te doen.
04 nov 2019 - 205x gelezen
Profielfoto van ThrivingIvory
ThrivingIvory, vrouw, 21 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende