Eindelijk weekend

Het is alweer vrijdag! Ondanks de slechte week, is de week nog best snel verlopen. Het is nu eindelijk 'weekend', wat betekend dat ik weer het hele weekend aan het werk moet/mag. Super vermoeiend, want ik ga natuurlijk ook nog naar school, maar ik zal geld moeten verdienen voor later.

Naast leren en werken heb ik welgeteld één leuk ding op de planning staan. Morgenavond heb ik namelijk een verjaardag van mijn beste vriendin. Alleen het stomme is dat mijn cadeau nog niet binnen is. Ze zal wel denken dat ik het cadeau zo last-minute heb gekocht dat het niet binnen is gekomen ofzo. Ook ben ik best wel nerveus voor de verjaardag, omdat ze ook andere meiden heeft uitgenodigd die ik niet ken. Het is wel leuk natuurlijk, om anderen te leren kennen. Aan de andere kant vind ik het echt moeilijk, want wat als ze me niet aardig vinden?

Voor de rest gaat het mentaal nog niet echt beter, maar ik heb wel intens hard gewerkt aan school gisteravond. Ik moest namelijk voor vandaag een samenvatting afhebben, dus heb ik tot 01.30 doorgestreden en vanmorgen ook nog en is hij af gekomen! De samenvatting zag er nog aardig uit en mijn studiegenoten vonden hem er ook wel goed uit zien. Yeey!

Wel merk ik dat ik (weer) in een dipje zit. Ik wil het eigenlijk nooit toegeven, want dan voel ik me altijd zo'n aandachtstrekker, maar dit is mijn dagboek, dus waarom ook niet? Ik merk dat ik erg negatief ben over mezelf en mijn leven. Ik weet niet zo goed hoe ik hier uit moet komen, want ik praat er niet echt met iemand over. Als ik erover begin tegen mijn moeder en stiefvader worden die boos. Ik heb ook therapie gehad voor twee jaar, maar die hebben me ook gewoon laten vallen. Nu ben ik een beetje radeloos en is het enige waar ik mijn gedachten kwijt kan dit dagboekje. Zo lang ik maar wat dingen blijf ondernemen en niet alleen thuis zit, gaat het allemaal nog wel, maar als het bijvoorbeeld avond is en ik op mijn kamer zit komt alles wat ik de hele dag heb weggestopt weer naar boven en voel ik me best wel rot.

Ik wil niet te veel schrijven, want dan ben ik bang dat het weer een te lang verhaal gaat worden en dat iedereen dan zoiets heeft van: wat zit die nou dom te praten, dus hou ik het een beetje kort. Wel wil ik nog even afsluiten met de drie positieve punten van vandaag:

1. Samenvatting ingeleverd!
2. Een vriend geholpen met de samenvatting
3. Afspraak bij de kapper ingepland ook al vind ik dat lastig

Nou dit was mijn dag weer voor vandaag! Ik wens iedereen een fijne avond en hoop morgen weer wat te schrijven, want vind het wel fijn eigenlijk vrolijk
08 nov 2019 - 159x gelezen
Profielfoto van ThrivingIvory
ThrivingIvory, vrouw, 21 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende