Mijn eerste stuk

Hey,

Meestal als ik ergens opnieuw begin te typen, stel ik me altijd even kort voor. Nu weet ik niet of ik dit prive of openbaar maak, dus schrijf ik voor de zekerheid even een korte introductie.

Ik ben een vrouw/meisje van 20 jaar en woon in Nederland. Mijn naam houd ik liever wel even prive. Ik hou veel van paardrijden en heb vroeger ook een eigen paard gehad. Op dit moment studeer ik aan het HBO in Enschede. Zelf woon ik nog bij mijn ouders, maar ik wil wel graag op kamers. Voor de rest werk ik naast mijn studie en geef ik volleybal training. Ik schrijf al een lange tijd in papieren dagboeken, maar daar ben ik mee gestopt. Hieronder schrijf ik daar wat over. Ikluister heel veel naar muziek. Er is alleen niet echt een bepaald genre dat ik echt het leukst vind. Voornamelijk luister ik wel veel naar rock. Ook ben ik bezig met het schrijven van een verhaal, samen met een vriendin. Ik hoop dat we ooit de honderd bladzijdes gaan halen. Verder hou ik ook van lezen en een beetje gamen.

Lang heb ik getwijfeld of ik dan toch weer een dagboek zou gaan beginnen. In het begin was ik er best wel sceptisch over, want ik hou het nooit zo lang vol. Tot dat mama voor de tiende keer mijn dagboek doorlas, puur om te weten hoe het met mij ging. Ze dacht dat ze hier recht op had en sloeg het blijkbaar zonder pardon open, alsof het haar favoriete boekenserie was.

Dit was best wel een domper, want mama en ik hadden duidelijk afgesproken dat het dagboek iets was dat voor mezelf was. Laat ik zeggen dat dit soort dingen onze band niet beter maakt. De band tussen ons lijkt de laatste tijd steeds minder te worden. We maken vaak ruzie. Eigenlijk is het hele huis voortdurend in ruzie met elkaar. Meestal lijkt het alsof het allemaal door mij komt.

Dus, bij deze ben ik een dagboekje begonnen waar ze ECHT niets vanaf weet. Vandaar dat ik mijn naam liever niet zeg. Hou het maar op ThrivingIvory vrolijk. Deze naam heb ik van een band, waar ik ooit een paar liedjes van heb geluisterd. Ik vond het wel een leuke band naam.

Voor de rest heb ik voor in het 'Eerste stuk' niet zo veel te zeggen. Ik laat het hier dan maar ook bij. Ik begin morgen of overmorgen met schrijven over mijn dagen. Het maakt mijn hoofd altijd wel leeg en dan kan ik hopelijk een beetje beter slapen. Mijn hoofd zit altijd vol met vanalles en nog wat. Soms lijkt het alsof het nooit ophoudt met verwerken van dingen. Vooral 's nachts. Het lijkt wel een hamster (lol).

Ik ga dit stukje denk ik wel openbaar zetten vrolijk. Ik hoop dat het leesbaar was en ik wens iedereen een fijne avondOK!!
03 nov 2019 - 194x gelezen
Profielfoto van ThrivingIvory
ThrivingIvory, vrouw, 21 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende