Magie

Ik lig nog heerlijk na te dromen van gisterenavond. Wat was het weer super fijn om met jou op die bank te zitten.

Ik was al heel vroeg bij de vriendengroep en had alles opgeruimt, daarna had ik het bier koud gezet en wachde op de rest.

De een na de ander kwam binnen en de muziek ging aan. Heb veel met vrienden gekletst en gelachen.
Daarna kwam jij binnen je keek me aan en trok een gekkebek.

Ik moest lachen en gaf er verder geen aandacht aan. Na een tijdje moest ik naar de wc en liep langs hem heen. Hij greep me vast en zei dat ik hier moest blijven. Ik zei hem dat ik naar de wc moest.

De terug weg tuite hij zijn mond en vroeg om een kus. Ik gaf hem die kus en ging weer op mr oude plek zitten. Elke keer keek ik even stiekem naar hem, gewoon even zijn lach.

Na een tijdje ging er een ander meisje naast hem zitten en begon over haar vriendin waar die wat mee moest nemen. Ik stak een sigaret op en dacht aan de ergste dingen die er konden gebeuren. Snel keek ik hem aan, ik zal wel heel wanhopig gekeken hebben want hij schudde zijn hoofd "zo van nee ik hoef niets van haar vriendin" ik keek weer weg en alles voelde naar.

Ik moest weer naar de wc en wou snel langs hun heen lopen. J pakte me weer vast en zoende me dit keer. Hij gaf me een knipoog op een manier van maak je niet druk.

Toen ik terug kwam vroeg die een kus, ik pakte zijn gezicht en gaf hem een kus. Hij trok me bij hem op de bank ik voelde een kus in me nek en zijn hand die de mijne vast hield.

Dat meisje haar gezicht vertrok en begon weer over haar vriendin. Ik draaide me hoofd weg naar beneden. En ik hoorde J zich zelf verdedigen dat hij haar niet wilt. Na een tijdje negeerde we haar niet eens expres t ging gewoon vanzelf.

We spraken gewoon met zijn tweeën verder. Na een tijdje ging het over ons en ik zei tegen hem dat ik t begrijp dat ie geen relatie wilt. We zijn jong en moeten eerst genieten. Hij pakte me hand en zei " wanneer ik toe ben aan een relatie sta jij op nummer 1" ik moest lachen en gaf hem een knuffel.

Hij pakte me gezicht weer en zoende me. Ik hield zijn been vast, en langzaam voelde ik zijn hand in me nek. Zijn duim streelde me. Even stopte hij en keek die me aan. Ik voelde zijn neus de mijne raken. En even verdronk ik weer in zijn ogen.

Ik kroop tegen hem aan we kletste verder het voelde zo natuurlijk gewoon met hem op de bank. Zijn hand ik de mijne. Stiekem rook ik heel even aan hem gewoon zo vertrouwd die geur.

We zakte alle twee een beetje in, ik kroop tegen hem aan en sloeg een been over hem heen. Na een tijdje begon dat meisje tegen aan eigen vriend te zeuren dat ze naar huis wou. Ze begon te schreeuwen tegen hem en werd zo boos dat ze boos weg liep.

De deur sloeg in en ik fluisterde tegen J "ik beloof je hierbij dat ik jou dit nooooit aan doe. " Hij keek me aan gaf me een kus. " gelukkig maar.. " ik zag een soort rust in zijn ogen. Een kalmte sloeg over ons heen.

Na een tijdje wouden we naar huis. We pakte onze jas en fiets. Ik pakte zijn hand vast. We hadden het over koetjes en kalfjes. Na een tijdje fietsen we langs de weilanden over het fietspad. We waren elkaar aan het plagen.

Hij pakte me vast en probeerde me van de fiets te krijgen. Na een tijdje sprong ik van de fiets en rende weg. Door het weiland heen. Ik hoorde hem achter me aan komen.

Ik voelde zijn armen om me heen slaan. We benen kwamen van de grond en hij haalde me neer. We moesten zo hard lachen. Alles wat er doen is misschien te idioot voor woorden. Maar ik weet te minste wel dat we leven.

Ik pakte hem vast en trok hem over me heen, ik zoende hem en ik voelde zijn handen over me lichaam komen. Hij fluisterde in me oor "Chris.. Ga alsjeblieft niet dood aan die vieze kanker.." hij keek me aan, recht in me ogen en ik zag die waterige ogen. Het enige wat ik kon zeggen was dat ik niets kon beloven.

Ik voelde zijn hoofd op mijn borst. Ik voelde me zo machteloos, ik streelde door zijn haar en over zijn rug en gaf hem een kus op zijn hoofd. Hij keek me aan en ik voelde zijn hand over me buik gaan. We stonden na een tijdje op en ik pakte hem vast, en heb hem voor 10 minuten niet los gelaten.

Zijn handen werden koud en we stapte snel weer op de fiets. Me jas was drijf nat en onder de modder. Ik keek naar zijn broek en die was nog veel ranziger. Ik moest lachen en J keek me aan " wat lach je muts?" ik zei hem dat ie naar zijn broek moest kijken hij begon te lachen.

Toen we eindelijk bij mij thuis waren gaf ik hem een zoen. We zeiden slaaplekker en hij ging naar huis nog een keer draaide hij zich om.


24 jan 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende