Los

Daar stond je dan. Ik had helemaal niet verwacht dat ik jou zou zien gisterenavond.
Er kwam een shock door me heen. Ik keek je aan je ogen branden door me ziel en ik liep snel door.

Snel hing ik me jas op en er ging van alles door me hoofd. Hoe zou je vanavond doen ?
Ik liep terug langs hem heen en sloeg hem op zijn kont hij lachde een beetje zuur en ik draaide me om.

De rest van de avond heb ik hem met rust gelaten. Ik heb met vriendinnen gedanst en dat vrienden. Na een tijdje kwamen onze vrienden steeds meer naar elkaar toe. En voor ik het wist stond ik naast jou.

Ik tikte je aan en probeerde een gesprek op gang te brengen. Maar alles vond je kut aan deze avond. Ik prbeerde je op te vrolijken en wou je een knuffel geven maar je liep weg. Ik probeerde hem nog terugte trekken maar hij rukte zich los.

Na een tijdje stonden we weer naast elkaar. Een paar vrienden uit zijn team kwamen bij ons staan en maakte rare opmerkingen hij ging er op in en ik probeerde er om te lachen.

Na een tijdje gingen ze aan me zitten en dat ging voor mij echt te ver. J houwehoerde ook wel mee maar gaf wel aan dat dat echt niet kon. Daarna achepter hij op dat hij het wel mocht en probeerde aan me borst te zitten.

Ik sloeg zijn hand weg en zei dat hij een eikel was. Hij zei dat t een grapje was en probeerde me vast te pakken. Dit keer drukte ik hem weg en zei dat hij me los moest laten. Hij probeerde me nog vast te grijpen maar ik schreeuwde hem me los te laten.

Hij pakte me hand en zei grapje grapje.
Ik voelde me gekwetst en zei hem dat ik niet zijn hoer was. Ik liep weg en vroeg aan lis waarom hij zo deed. Ze zei dat hij tegen haar had gezegt dat ze vaker mee moest omdat hij mij niet meer thuis wou brengen.

Ik voelde me zo gekwetst. Ik zag hen bij de kapstokken staan en iep recht langs hem heen ik hield me tranen in bewang en ik zag hem me na staren.

Toen ik even later terug liep voor me jasje keek hij me aan. Hij zei dat ie ging. Ik vertelde hem dat ie dat lekker moest doen en keek naar beneden. Hij gaf me een knuffel en liep door.

Even dacht ik na maar rende achter hem aan. Ik pakte hem bij zijn armen en zei : als ik een last voor je ben en als je me niet meer thuis wilt brengen zeg dat dan gewoon tegen me. Ik voelde me tranen op komen.

Zijn gezicht ging in het vraagteken standje. Hij keek me aan. Hoe bedoel je ? Dat wil ik wel gewoon. Ik vroeg hem waarom lis dat dan zei. Hij zei dat ie me nog steeds wou thuis brengen en dat ik geen last ben.

Ik keek hem met stomheid aan en voelde me een idioot. Hij keek naar een vriend en zei zullen we maar gaan. Ik bleef daar staan midden in die zaal. Hij liep weg en ik voelde me zo dom.

Ik liep naar lis en werd zo boos. Ik vroeg haar waarom ze dat in Gods naam had gezegd. Ze was de hele avond al een enorme trut. Ze keek me aan en zei : ja t ging ongeveer zo. Ik trok me jas uit haar handen en liep weg naar buiten.

Ik keek om me heen maar geen j..
31 jan 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende