life update

Meer dan 4 maanden geleden typte ik hier mijn laatste 'dagboekbericht'. Vier maanden waarin er heel veel is gebeurd, waarin mijn leven er compleet anders is gaan uitzien...

Zonet ging er opeens een soort van inwendig lichtje in mij branden. Ik besefte dat ik op een heel ander 'level' zit in mijn leven dan een paar maanden geleden. Ik opende deze fijne site nog eens en herlas mijn posts. Even voelde ik mij terug hoe ik mij toen voelde: leeg, onzeker en stuurloos.

Nu, een viertal maanden later, ben ik gelukkiger dan ooit. Waar ik me in januari nog afvroeg of ik ooit iemand zou vinden die oprecht van mij zou houden, kan ik daar nu volmondig 'ja' op antwoorden. Want ja hoor, ik heb sinds een tijdje een hele lieve vriend die ervoor zorgt dat mijn gelukshormonen tijdig worden bijgevuld. Daarnaast ben ik sinds eind januari aan de slag in het onderwijs. Ik startte als zorgleerkracht in het 4de, 5de en 6de leerjaar en volgend jaar mag ik zelfs het 6de leerjaar voor mijn rekening nemen! Ik ben super blij met het vertrouwen dat ik krijg op mijn werkplek en ook met de super fijne werksfeer en leuke collega's.

Je merkt het wel. Al bij al ziet mijn leven er tientallen keren rooskleuriger uit dan in januari. En dat zou deels kunnen liggen aan het feit dat het ondertussen lente is en ik mijn hoognodige portie vitamine D binnengekregen maar dat ligt zeker ook aan het feit dat er heel wat positieve veranderingen zijn geweest in mijn leven.

Zo zie je maar. Veranderingen zijn soms angstaanjagend en onzeker maar je krijgt er soms (vaak?) mooie momenten voor in de plaats!

Veel liefs xoxo
29 mei 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ikgeefjedezon
ikgeefjedezon, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende