Ja, dit is waarvoor ik leef

Vandaag heb ik echt nog eens gelachen vanuit mijn hart.
Luidop lachen, no shame, een echte schaterlach. Zonder mijn hand voor mijn mond te houden, zonder te denken aan wat anderen over mij denken, zonder rondom mij te kijken.

Ik had vandaag een fijne dag. Ik ging naar de wellness met een paar van mijn beste vriendinnen, daarna gingen we ook nog op restaurant.

De wellness was in het begin wat onwennig. Op de een of andere manier ben ik niet altijd even comfortabel met het tonen van mijn lichaam in badkledij. Gelukkig kon ik na een tijdje meer ontspannen en heb ik er oprecht van kunnen genieten. Samen op restaurant was echter het beste deel van de dag. We hebben nog eens echt, oprecht kunnen lachen en dat deed zo, zo goed.

Ik hoop dat er in de rest van het jaar nog veel momenten zullen volgen waarop ik oprecht kan lachen. Vanuit mijn hart. Er laait dan zo'n fijn gevoel in mij op, alsof er vlinders in mijn hart zitten. Ik voel mezelf helemaal openbloeien en ik denk: "Ja, dit is waarvoor ik leef.".

Op zo'n momenten zie ik mijn vriendinnen extra graag. Ik ben dankbaar dat ik er ben, dat ik leuke vrienden heb en dat ik zalige momenten met ze kan beleven.

Nu de dag afsluiten met een filmpje, gezellig in mijn eigen bedje. Want eerlijk, hoe leuk zo'n dag kan zijn, mijn (sociale) batterij loopt er wel van leeg. En da's ook oke.

xoxo ikgeefjedezon
05 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ikgeefjedezon
ikgeefjedezon, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende