Libidoremmers?

18+ verhaal
Ennnn na 1 jaar mijn libido weer teruggevonden te hebben, na het jarenlang weggestopt te hebben door schaamte, bijt het me weer in mijn reet.

In combinatie met zelfverwijt en intense stress door familie, wat mijn emotionele/hormonale regulatie vast en zeker in de weg zit, was ik een trut tegen mijn vriend toen ik opgewonden was.

Hij voelde zich plots moeilijk en slecht tijdens de seks, en ik wilde naar hem luisteren. Maar mijn poes bleef maar zaniken.

Uiteraard was het not-done dat ik dan random ging klaarkomen terwijl hij zich kut voelt, maar ik communiceerde naar hem dat het moeilijk was om te luisteren omdat ik die behoefte zo voelde. Dat ervaarde hij helaas ook alsof ik alleen maar aan mezelf zat te denken, terwijl ik gewoon af wilde van die opwinding zodat ik er GOED voor hem kon zijn ipv dat ik met halve aandacht naar hem luisterde.

Ik probeerde het weg te stoppen, vroeger, maar dat was mentaal en emotioneel dodend voor me.

Ik ga aan de huisarts vragen of libidoremmers een oplossing zijn. (Mijn vriend zijn libido uit zichzelf is vrij laag door zijn medicatie, al komt hij wel zo een elke dag een tot 2, soms drie keer klaar om te ontladen.)
30 mei 2022 - bewerkt op 01 jun 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van knowthyself
knowthyself, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende