Lastig te geloven

Afgelopen weekend scheen mijn vriend dus heel erg moe te zijn, wat ik pas wist toen hij mij had opgehaald met de auto. Ik heb hem meteen gevraagd of ik moest rijden en vroeg ook aan hem of we naar zijn huis moesten gaan. Het was allemaal niet nodig en hij was best hyper en actief. Dus ik dacht oke, het zal wel.

Toen we half 3 thuis kwamen zag ik al dat het ligt in de overloop nog aan stond, dus ik kreeg al een slecht gevoel. De dag erna was er in het begin vrij weinig aan de hand. De overbuurman was er en dronk even een kopje koffie. Toen ineens begon het over de vermoeidheid van mijn vriend. Dat het onverantwoordelijk was.

Is misschien ook wel een beetje zo, maar goed ik wist toen die naar mij kwam van niks af. Plotseling viel ze mij met woorden aan en helaas bleef het niet alleen bij het beledigen van mij. Maar viel ze ook nog eens mijn familie aan.

Omdat ik bang was dat ik zo boos zou worden dat ik verkeerde dingen zou zeggen ben ik weg gelopen. Ik hoorde mijn vriend nog zeggen "en je word bedankt he". Toen ik eenmaal op de kamer van me vriend was
(op zolder) hoorde ik nog een heftige discussie tussen mijn vriend en zijn moeder.

Het eerste wat ik dacht was. krijg allemaal maar de ....... maar ik ga naar huis toe. Ik heb die ochtend echt twee keer met mijn telefoon in me hand gestaan en op het punt gestaan om mijn ouders te bellen om te vragen of ze mij wilde komen ophalen.

Ik wilde eerst mijn konijnenhok schoonmaken want zij konden er ook niks aan doen. Nadat ik dat had gedaan, ben ik heel rustig gaan zitten bij mijn vriend en zijn moeder. Ik heb niet boos gedaan, maar heel normaal. Gelukkig deed zij ook heel normaal tegen mij. Dus ik geloof dat ze wel door heb gehad dat ze behoorlijk fout heb gezeten. Af en toe zag ik dat ze tranen in haar ogen had. helemaal tijdens het avond eten had ze het moeilijk.
Ik heb ook gewoon bedankt voor het eten en gezegd dat het lekker was. Misschien dat ze daarom ook wel tranen in haar ogen had.

Ik weet het gewoon niet meer. Het is allemaal zo moeilijk. Maar ik wil heel graag met mijn vriend verder. Maar als ik iedere keer zou buiten gesloten word door hun, gaat dat nog wel eens heel moeilijk worden.

Sorry dat het weer een lang verhaal is geworden, maar ik moest dit gewoon even kwijt. Hopelijk zullen er mensen zijn die erop reageren en misschien mijn goed advies kunnen geven. vrolijk

30 okt 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende