Is het soms verstandig om je van de domme te houde

Is het soms verstandig om je van de domme te houden?

Het punt is dat het een tijdje niet helemaal lekker ging tussen mij en vriend. Daarna ging het niet zo goed tussen mij en mijn schoonmoeder. Nu is er afgelopen zondag gepraat en ik hoop heel erg dat het allemaal goed gaat komen.

Maar nu waren daarna na het gesprek naar vrienden gegaan en toen mijn vriend en een vriendin van mij eten gingen halen en ik achterbleef met de vriend van die vriendin. Vertelde hij mij dat mijn vriend tijdens onze pauze geprobeerd heeft aan te pappen met zijn vriendin ( dus die ene vriendin ). In eerste instantie kwam het ook niet helemaal binnen, maar gisteren ben ik er eens goed over na gaan denken en werd ik eigenlijk best wel boos erom. Maar vandaag heb ik zoiets van, waarom maak ik me er zo druk om. Er is toch niks gebeurd en die vriendin van mij en die vriend hebben samen een kind en ik weet dat zij verder met haar huidige verloofde wil gaan. En mijn vriend was ook heel aardig en lief voor me.

Maar nu weet ik niet zo goed of ik mijn vriend ermee moet confronteren of dat ik het gewoon zo moet laten. Want als ik hem ermee confronteer, legt het wel weer druk op onze relatie. Terwijl het nu weer goed gaat.
18 nov 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende