Introductie 06-04-2020

Op het moment dat ik deze zin schrijf heb ik op dezelfde plek ondertussen al wel tien keer een andere zin opgeschreven. Nu schiet ik ondertussen in de lach met de vraag in m'n hoofd waarom dit zo moeilijk voor me is.

Het is de eerste keer dat ik openbaar van me afschrijf, het is een van de eerste keren in een lange tijd dat ik me überhaupt open stel. Als ik ga nadenken waarom ik dit niet eerder heb gedaan dan komt er meteen een hele waslijst naar boven. Aangezien we elkaar pas net leren kennen en mijn doel is om dagelijks van me af te typen ga ik jullie daar nu ook nog niet mee lastig vallen. Wat ik wel kan vertellen is waarom ik nu uiteindelijk toch begin met schrijven.

Het afgelopen jaar heb ik een hoop over mezelf heen gekregen. En ja ik weet dat best veel mensen in Nederland dat zullen zeggen. En nee, mocht je jezelf afvragen of mijn leven echt zo slecht is dan kan ik nu al zeggen dat ik mezelf een 7/10 zou geven.

Echter heb ik het afgelopen jaar een hoop weggestopt, Ik heb geen behoefte gehad er over na te denken en er over te praten. zodoende heb ik alles dus geprobeerd te begraven en door te buffelen. Nu heb ik me helaas vandaag ziek moeten melden op het werk omdat ik helaas echt te ver over m'n grens heen zat en ik op mijn eigen tenen begon te staan.

Ik ben vandaag bijtijds opgestaan en ik heb eigenlijk vrij weinig gedaan naast wat tv kijken en nadenken. Het ene naar het andere gevoel kwam omhoog en ik verdronk in gedachtes.
Het voelt al als een enorme opluchting dat alles even iets beter een plaatsje heeft gekregen. nu komt alleen de volgende stap, accepteren, verwerken, groeien en doorgaan.

Als ik al mijn problemen langs elkaar leg dan kan ik het eigenlijk wel vrij simpel in een zin benoemen.
Ik loop namelijk gewoon vast. teveel, te snel, niet luisteren naar mezelf, geen rust pakken en daardoor zie ik nu door de bomen het bos niet meer. Dat vind ik zelf ook niet heel gek, want er is op dit moment niet een plek in mijn leven waar ik de rust krijg die ik nodig heb.
werk, liefde, toekomst, mijn huishouden, mijn familie, vriendschap. dus waar moet ik mijn rust dan zoeken.

Eerst maar eens mijn blokkade proberen te verwijderen, en dan vanaf morgen even per onderwerp goed van mezelf afschrijven.

zie ik je morgen weer?
06 apr 2021 - bewerkt op 06 apr 2021 - 63x gelezen
Profielfoto van CasualNameless
CasualNameless, man, 22 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende