intense haat.

Als je hem wel heel leuk en grappig vindt of vindt dat je over alles grove grappen kan maken, zou ik niet verder lezen, want ik moet even mn frustraties kwijt over een van zn shows waar ik, helaas, bij was. Ik wilde het ook liever niet, maarja een vriendin van me was jarig en wilde daarheen -.-

Javier Guzman.. ik wist dat je een mongool was, maar nu ben je officieel veroordeeld tot de meest kutste gast van heel de wereld. Nee iemand met Down is nog 1000x beter dan jij. Dat zijn namelijk de liefste mensen ooit. En het verschil tussen hen en jou is.. zij leven vanuit hun hart en jij.. hebt er geen 1. Ja mij interesseert het niet dat je je hele leven verneukt, maar laat mij er als iets vollere vrouw alsjeblieft buiten. Ik weet dat ik er misschien iets aan wil doen maar wtf denk je nou. Jij bent hier degene die je leven verkloot, niet ik. Wel ben ik er nu van overtuigd dat ik er wat aan ga doen. Ik ga alleen maar water drinken en niks meer eten. Als ik omkom van de honger, jouw schuld. Tiefuslijer.
'Gehandicapten lachen ook om grapjes over hun eigen handicap'
1. Bij dikke mensen wordt er veel makkelijker gedacht. Gehandicapten worden zo geboren, die kunnen er niks aan doen. Dikke mensen moeten niet zeiken en gewoon afvallen.
2. Wat is precies de vergelijking tussen volle mensen en gehandicapten? Ik ben niet gehandicapt. Trut.
3. Javier is een oude dwerg met een korte broek aan. En ik krijg de neiging om zn maag en darmen uit m te rossen en m daarna in de zee te pleuren. Hoi.

'Je bent te onzeker, het gaat niet over jou'
1. Dat ben ik zeker maar t feit dat je niet durft te lachen omdat t over dikke mensen gaat en ik naast je zit, zegt ook wel wat.
2. Als hij zegt dat hij niet met dikke mensen wil neuken en dat ie moet kotsen als ie zoiemand ziet, vind ik niet echt heel grappig nee. Goh wat gek... En die mensen die er om lachen zijn nog zieliger dan zwervers op 1 been.
3. Als je echt zo moet kotsen van mij, hoop ik dat je je hart ook uitkotst. Doe het dan wel
Boven de versnipperaar zodat niemand het risico loopt ooit jouw hart te krijgen. Want ik weet zeker, iedereen gaat nog liever dood dan dat ze jouw hart krijgen. Ik weet zeker dat ik echt nooit nooit nooit meer naar je toe wil.. misschien kom je dan weer een beetje aan, want je hebt natuurlijk heel erg lopen kotsen door mijn aanwezigheid. Door mijn vatsige, zwaarlijvige aanwezigheid natuurlijk. Oohja of kwam het misschien doordat je je kapot gezopen en gesnoven hebt dat je er bij liep als een lijk. Had dat nog net ff graatje erger gedaan dan alsjeblieft. Stop lekker een kerstbal in je hol.
En voor de mensen die vinden dat ik me aanstel.. prima. Ik ga mn mening niet meer wegdrukken of aanpassen omdat mensen het er niet mee eens zijn. Reageer ook vooral niet met dat soort dingen, want t interesseert me niet.
Ik geef gewoon niet dat geld uit om me daarna helemaal te laten afzeiken. En die mensen die daar om lachen snap ik echt gewoon niet. Ik heb nu zo'n zin om hele dunne mensen af te zeiken. Dat mannen vaak denken dat ze hun vrouw doen en het dan de kapstok blijkt te zijn enzo. Ja heerlijk. maar laat ik me niet verlagen. Kut, kut echt gewoon tering tiefus lijer.
06 dec 2014 - bewerkt op 07 dec 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende