In de war

Laatste 2,5 maand is er veel gebeurd, er ging dan ook wat tijd overheen voordat ik ingepland konden worden voor mijn emdr. Gisteren was het dan eindelijk zover. Heftig wil ik het niet noemen, eerder verwarrend dat ik het plaatje op een gegeven moment niet meer kon zien want 2 jaar geleden z’n impact op mijn leven had. Ik kon de dagen erna emotioneel labiel zijn, nou ik kan je vertellen huilen doen we hoor. En waarom geen idee? Omdat ik het even niet zo goed weet. De Emdr ging over toen 2 jaar geleden de situatie met mijn ex. Tegenwoordig gaan we gelukkig heel goed met elkaar om waar ik me goed bij voel. Wat dat nog is en of er nog iets is kan ik niet uitzoeken aangezien ik een nieuwe relatie heb. Soms maakt me dat ik de war omdat ik er niets mee kan. Ik wil mijn huidige relatie niet afkappen om dat uit te zoeken omdat ik helemaal niet weet wat ik er voor terug krijg.
Ergens vind ik dat ook dood eng. Dus hoe het nu gaat is voor mij veilig al weet ik heus wel dat er misschien nog iets is.
Afgelopen 2 maanden ging het slecht tussen mij en mijn vriendin. Het was zelfs echt even uit omdat ik geen oplossing zag omdat we gewoon niet op 1 lijn lagen. Momenteel gaat het echt een stuk beter en ben ik blij dat we geen ruzies meer hebben zoals voorheen. Al blijft mijn ex maar door mijn hoofd dralen. Elkaar niet zien hebben we geprobeerd maar dat werkt niet. Ik had de gekste dromen en voelde me vaak kut.
Momenteel zien we elkaar regelmatig en appen we maar dat is het dan ook. En heb en ken mijn grenzen, dat moet ook wel anders maak ik mijn huidige relatie kapot wat ik niet wil. Maar al met al maak ik het mezelf wel moeilijk.

En dan heb je nog dat jaloerse? Moet ik het zo noemen gedrag naar mijn ex toe. Naja.. jaloers.. ik denk eerder dat als ze bij anderen is ik gewoon haar aandacht mis via whatsapp. Dat is gek toch? En dan gaat het 9 van de 10 keer nergens over. Maar ik vind het gewoon gezellig!
+ ik haat de onduidelijkheid als ze me niet terug appt en met anderen dingen bezig is..
snap jij het nog? Nou ik niet..

Ik weet heel goed wat ik wil en voel maar waarom voel ik me dan zo?
Zoals gisteren de psycholoog zei ; luister naar je gevoel.
Ik luister naar beide.. want anders maak ik van alles een puinhoop en blijf ik straks alsnog alleen achter.

Ik zit momenteel op een wip wap en daar moet ik eigenlijk van af hoe moeilijk dat ook is.
15 jul 2020 - bewerkt op 16 jul 2020 - 228x gelezen
Profielfoto van ASIL
ASIL, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende