ik wil niet meer ''ziek'' zijn ..

Ik merk dat ik even de behoefte heb aan wat woorden op papier.
Vandaag ging mijn afspraak met POD helemaal anders dan gepland.
Ik merkte dat er intern heel veel gaande was , waardoor ik dus niet fatsoenlijk kon en mocht communiceren. Dat is wat mij ervan is bij gebleven, kan mij ook iets herinneren van gevoelloos zijn.
Na de afspraak, brak ik .. ik had het echt even heel zwaar.
Ik voelde mij zooo onbegrepen, alsof ik expres mijzelf afsluit. Nog iets over motivatie mbt therapie behandeling.
Ik heb erg veel last gehad van de afspraak van vorige week , misschien dat het intern daarom afgesloten bleef.
Het is gewoon niet helpend om iedere keer het weer te hebben over hoe kut ik het leven vind. Dat ik mij steeds maar kwetsbaar moet openstellen om er vervolgens last van te hebben en er verder niks mee wordt gedaan.
Dus ja ik gemotiveerd voor therapie, maar dan moet er ook iets met mijn woorden gedaan worden en niet alleen dat ik het vertel zonder dat er verder iets mee gebeurd.. dat is voor mij gewoon zinloos.

Ik ben het zooo beu .. het ''ziek'' zijn. Echt alles heeft het kapot gemaakt... heel mijn sociaal leven , heel mijn ambities, zelfs mijn intelligentie eigenlijk heeft het gewoon mijn leven verwoest... en probeer dan maar weer eens terug te keren in deze keiharde maatschappij, zonder sociaal netwerk, zonder opleiding.
Mijn psychische gezondheid is kut het liefst wil ik naar school en weer meedraaien maar probeer maar eens weer mee te draaien als je helemaal niks meer gewend bent en je psychiatrische shit je hele leven heeft overgenomen …

allemaal kut dus ..


20 feb 2020 - bewerkt op 21 feb 2020 - 243x gelezen
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende