ik weet het niet meer :(:s

Licht de schuld bij mij of niet ?

Ik heb het hele verhaal al eens eerder geschreven hier. Het betreft namelijk een kennis van mij die eerder mijn vriendin was. Maar mij pijn heeft gedaan met voor der zelf te kiezen en zonder te overleggen af is gegaan op een verzorgpaard. ( ze zouden namelijk samen opzoek gaan )

inmiddels zie ik haar elke woensdag op de manege verschijnen en ondanks dat ik me best doe om normaal op haar te reageren. Schijnt het niet altijd voor haar goed over te komen. Ik heb mijn excuses daarvoor aangeboden maar voor alsnog gaat het niet goed tussen ons.
Haar gedrag zorgt ervoor dat ik haar niet kan uitstaan en waarschijnlijk dus ook andersom.

Ik had afgelopen februari een proefje op de manege maar ik had haar niet verteld dat ik mee deed. in eerste instantie kreeg ik niet het idee dat ze het erg vond. Totdat ze mee had gekregen dat ik eerste was geworden. Totaal geen felicitaties en ze keek me alleen maar pist aan. nu is er 21 maart ook weer een proefje en ze is alleen maar daarmee mee bezig geweest. Ze had ook al uitgezocht welke ik ging mocht doen en dat zij 1tje lager moest doen.

mijn vriend viert aankomende zaterdag zijn verjaardag en hij heeft haar en haar broer ook uitgenodigd. Maar ze moest wel eerst zeggen dat ze overdag niet kon komen omdat ze haar proefje gaat oefenen. Dus ik meteen weer over de zeik omdat ik het heel oneerlijk vind!

ik weet dat niemand mij zo diep mag raken maar met haar gebeurt het iedere keer weer. Misschien komt dat omdat paarden mijn passie is geworden en dat zij door mij en mijn vriend haar in raking heb gebracht met paarden.

Haar erop aanspreken heb ik al heel vaak gedaan, maar ik zie dat ze niet alles tegen me zegt. Voor mijn vriend vind ik het nog erger, omdat hij de gene is waarbij ik mijn verdriet uit en hij er ook mee te maken heeft.( zijn pony staat ver weg en wij hadden haar en haar broer daarmee naar toe genomen en sindsdien in het foute boel ).

Natuurlijk ben ik geen heilige en geef ik ook echt wel toe dat ik het ook niet altijd even goed heb gedaan. Maar ik voelde me het afgelopen half jaar ook echt niet lekker in mijn vel door alles wat er gebeurd was.

Maar ligt het dan altijd maar aan mij ?
04 mrt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende