Ik heb jullie nodig!!

Wauw. Ik heb al zo lang niks gepost hier, maar wat is er veel gebeurd...

Korte samenvatting:

Ik ging met vrienden op vakantie, de jongen die ik leuk/interessant vond was ook mee. We gedroegen ons als vrienden maar op een intiem moment zoenden we. Een aantal dagen later vroeg ik hem wat het voor hem betekende, hij zei dat het eigenlijk niks voor hem had betekend.

Nog een keer op vakantie, jawel! Naar een jongerencamping; veel gelachen, veel gedronken en veel te weinig geslapen. Ook hier ontmoette ik een jongen. Op een avond liepen we samen langs het strand en hebben we gezoend. Ik vertelde hem het verhaal wat hierboven staat over die andere jongen en ik zei dat het voor hem waarschijnlijk toch ook niets betekende. Hij zei me echter dat ik geen vooroordelen moest hebben.

Inmiddels ben ik alweer een tijdje terug van vakantie en was ik de jongen van het eerste verhaal al lang vergeten (dacht ik). Probleem is dat deze jongen in mijn vriendengroep zit en we het nog steeds heel leuk hebben samen. Laatst waren we samen naar de kroeg en zat hij dus een paar keer aan mijn kont... Ik snap niet goed waarom hij dit heeft gedaan als hij weet dat ik hem leuk heb gevonden! Dan doe je dat toch niet? Of wil hij juist meer?

Ik weet echt niet wie ik moet kiezen, want de jongen van de tweede vakantie woont wel 3,5 uur reizen met de trein vanaf mij..
De andere jongen zegt dat hij mij niet leuk vindt maar ik begrijp dat niet zo goed...

Wat moet ik in hemelsnaam doen mensen? Please reageer!verward
02 sep 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Spanky
Spanky, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende